Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
-
Teema algataja - Postitusi: 1112
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
justcraizy kirjutas:mux2hot kirjutas:Kuna endal ühtegi liisinglepingut ei ole, siis ei saa järgi vaadata, kuidas aastaringse kohustusliku liikluskindlustuse olemasolu nõue lepingus realiseeritakse. Talv talveks ja on nende ilmastikuoludega kuidas on, aga mis peaks siis juhtuma kui panen keset sõiduhooaega rattaga laksu, mille tulemusel olen ise katki ja ratas on katki. Kui see pole ka piisav põhjendus liikluskindlustuse peatamiseks, mis siis üldse on.
Kui kopsupõletiku suvel saad, siis äkki peaksid samuti kasko maksed pangale lõpetama? Vara kasutamist ju ei toimu. Mehed, te peaksite ikka ise oma finantsasutuse looma. Selliste sõbralike tingimustega oleks teil kliente jalaga segada.
Teema on kohustuslikust-, mitte kaskokindlustusest. Üldiselt aga jah- kui saan kopsupõletiku, kõhulahtisuse või siibri tsikliga sõitmisest, siis oleks täiesti mõistuspärane KLK maksevabaks muuta ja liisingfirma poolt oleks mõistuspärane sellele mitte takistusi teha.
Veelkord:
- pank sunnib maksma teenuse eest, mida reaalselt ei kasutata.
- pank eeldab, et liisinguvõtja on pätt.
- pank on omad riskid maandanud juba intressiga, mis on oluliselt kõrgem neljarattalise omast, antud nõudmine on mitmekordne oma p*rse kaitsmine, mis on kulukas kliendile ja tegelikult mõtetu pangale (teema alguses mainitud mõttejäikus!)
Imestangi juba, et keegi pole torganud, et miks kiunuda paarisaja krooni pärast... Sellise mõttelaadi esindajal palun mulle tuua iga kuu mõned nelipakid õlut, soovitavalt Saku pilsnerit. Ei soovi? Hmmm, ja ometi saaks tooja, erinevalt pangale raha kinkimisest, vähemalt positiivse emotsiooni minu siirast rõõmust
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.