Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
-
Teema algataja - Postitusi: 1112
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
Paar korda on siit läbi käinud üleskutse tulla jalgadega maapeale, et pank ei hakka ühe inimese pärast jne jne. Correction- mitte ühe inimese pärast, vaid mõni erand välja arvates KÕIGI oma motoliisingu klientide huvides.
Keegi mainis, et need on eraldi ettevõtted. On küll, aga mis siis? Kas grupi juhtkond ei lähtugi sellest, et võimalikult palju pappi lõpuks taskusse voolaks ja kama millisest ettevõttest?
Keegi soovitas panka vahetada. , puhas laiskus, et siiani tegemata. Olen olnud nimetet panga klient enam-vähem aegade algusest, viimased x+1 aastat kuldkliendina, nüüdseks on mugavuspiir ületatud ja võtan vahetuse ette.
Keegi rääkis lepingust ja vajadusest sellest kinni pidada. Vaadake, leping on kahe isiku vaheline kokkulepe, millega tagatakse mõlema poole huvid. Ja nimetet dokumenti muudetakse vastavalt vajadusele selliselt, et see vastaks kõige paremini osapoolte huvidele. Nov-märts anti maksevabastust. Märtsis, kus ilmastik on TÄPSELT sama kui jaanuaris enam ei anta. Mõttejäikus, laiskus, pohhuism ja ükskõiksus klientide vastu. Tegelikult antud juhtumit, kus pank ei taha arvestada oma partneri sooviga, võib käsitleda deklaratsioonina: "mul su arvamustest ja soovidest pohhui, täida lepingut, sest ma ei viitsi midagi muutma hakata!"
Aga mis siin ikka jahuda- ootan lõpliku vastuse ära ja hakkan panka vahetama. Ja soovitan seda teha ka teistel, kes ei soovi oodata aega, mil Swed hakkab klientidelt nõudma n. enne igakordset ratta selga istumist wismarist kirjaliku tõendi toomist, et mõistus endiselt korras ja joovet ei tuvastatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.