Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
-
Re: Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
oldmoped kirjutas:Mittekuskil ei ole öeldud, et inimene peab omale mingi sõiduki ostma sõitmiseks! Mul pole lube ja ma ei oska sõita ka ning isegi ei tunne selleks mittemingit vajadust.
Mu uue kakumäe maja küljes asuva garaazi ette lihtsalt sobib R-1 jube hästi oma värviskeemiga seisma.
"Panga vara" säilimse risk on maandatud kohustusliku kaskokindlustusega, kui mingi pahadik selle sealt peaks ära veeretama või naabrikoer happeliselt peale kusema juhtub.See on minu valik ja ei ole mittekellegi teise, kaasaarvatud panga asi ja ma ei pea seda neile mittekuidagi tõendama hakkama. Peaasi, et neile on ilusti kõik osamaksed tasutud ja vara säilinud.
Isegi see "säilimine" ei ole meie pangandussüsteemis päriselt oluline, kuna "võtmed pangale" süsteemi meil ei ole ja panagale võlgu oled kõigi osamaksete lõpliku tasumiseni nagunii.
Mulle tundub, et te ei saa aru sellest, et liisingus olev vara pole teie oma. Kaskokindlustust kasutatakse siis, kui ratta liisija paneb hunnikusse ja on ise süüdi. Kohustuslik liikluskindlustus katab kulud siis, kui liisija pole õnnetuses süüdi. See, et swed pakub mõlemad teenust on samuti korrektne, kuna juriidiliselt on need eraldi kehad. Samamoodi nagu Swedpank liising pole tegelt Swedbank AS. NEED ON ERALDI ETTEVÕTTED!!!
http://firmaparing.krediidiinfo.ee/inde ... l=Swedbank
Jah, sisuliselt võimaldab see skeem rohkem raha kliendilt võtta, jõuab ju kogu kompott rootsi, aga see on laenuandja privileeg ja tema õigus neid asju selliselt korraldada. Nagu öeldud, kui ei meeldi, siis Eestis on veel hulgi panku, kelle tingimused on kordades hullemad ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.