Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
-
Teema algataja - Postitusi: 1112
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: Swedbank, motoliising ja liikluskindlustus.
lermo kirjutas:Nõus, my bad. Aga liisimine, millest teema ajendatud, mitte.
Kuna ma pole jurist ega ka otseselt liisinguspets, siis võisin nüanssides eksida. Aga ma loodan, et minu postituse MÕTE jõudis kohale.Võibolla veel niipalju, et m'i-kandjate ja vägistamiste suhe on tõenäoliselt oluliselt teisem kui tsikliomajate-liiklusõnnetuste suhe. Ja liisinupakkumine ilma kohustusliku liikluskindlustuse nõudeta oleks oluliselt kallim, ning seda kõigile klientidele.
Lihtne on kritiseerida ja vastu rinda taguda, et kõik on nõme. Konstruktiivse teemaarenduse ja lahendustepakkumise osas olen jätkuvalt avatud ja sisukad ettepanekud jõuavad otsustajate lauale. Sest nagu mainitud, ei ole pankade (ega vist kas ühegi teise teenusepakkuja) huvi kliente peetida, vaid omada rahulolevaid kliente.L
borx kirjutas:lermo kirjutas:Lihtne. Ratta omamine/liisimine ei ole põhiõigus
on küll, ratta omamine ON põhiiõigus...
Lermo- kas sa oled liisingfirma esindaja? Kui jah, siis on mul sinuga millegist rääkida, kui aga mitte, siis näita oma tarkust seal, kus seda osatakse hinnata-n. orkut'is
"Konstruktiivse teemaarenduse ja lahendustepakkumise osas olen jätkuvalt avatud ja sisukad ettepanekud jõuavad otsustajate lauale"
Kui sa ei ole pankade- ja liisingfirmade esindaja, siis kuidas peaks meid kottima su avatus sisulistele ettepanekutele?
Veel enne, kui sa vastad- soovita bossidele vaadata aknast välja ja alles siis teha omad otsused, siis ehk ei jäta nad "bubbleboy" muljet väljapool eksisteerivale maailmale! Ja kui otsustajate silmanägemine osutub nõdraks, siis olen valmis tulema ja ümbritsevat maailma teie otsustajatele teatud tasu eest kirjeldama!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.