Africa Twin või Super Tenere

mesimees

Re: Africa Twin või Super Tenere

Lugemata postitus Postitas mesimees »

Oman ST ja võin ainult sellest rattast rääkida. Enne ratta ostu, olin sama valiku ees et kas AT või ST. Otsustatud sai ST kasuks, üheks põhjuseks oli hind ja teiseks kätteasaadavus, tol hetkel ei olnud suurt valikut. Üldiselt võib rattaga rahul olla, minu arust on ST särtsakam kui AT ja seda kõikide käikudega ja jõud hakkab juba 2000 pihta mille töttu võid linnas vabalt 5 käiguga sõita ja kiirendades rattas liigu normaalselt,i kui seda ei saa öelda AT kohta.

Probleemidest nii palju, et mina oma 2 aasta jooksul olen kokku puutunud mõningate elektri probleemidega, pingerelee väsis ära ja nüüd on ka suunatule relee ära väsinud, aga see selleks, kõige rohkem häirib mind just nimelt plastikute kvaliteet ja asetus, et kui käid kuskil turnimas, või kukub ratas lihtsalt külili siis on 100% kindel, et sul tuleb õhtul hakata plastikuid sulatama. Ja selle tarvis ongi HÄDAVAJALIK, et rattal oleksid kukkumisrauad. Siinkohal järjekordsed tänusõnad Raigole kelle abil ma sain enda rattale ka rauad. Et siis ratast ostes vaata, et oleks kõik sellised lisad- rauad küljes.

Aga muidu saab rattaga sõita kõikjal välja arvatud porimülkad, kuid kui mees oled ja tugevaks tahad saada siis võid ka soos käia :P Räägin omast kogemusest!!!

Üldiselt võib rattaga rahule jääda, julgen sulle kindlat SUPER TENERET soovitada!!!!

YAMAHA SUPER TENERE 750

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”