Mootorattateemaline küsitlus
Moderaator: Moded
Re: Mootorattateemaline küsitlus
Panin ka mõtted kirja, polnud hullu miskit - pikkuselt normaalne ja aega väga ei kulunudki..
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Tehtud.
Mul mopeed tegelikult, aga kirjutasin ikkagi. Loodan, et keegi ei pahanda.
-
- Tsikkel: Ducati SCRAMBLER
Omapoolne panus antud
Edu
valev247@gmail.com
M: SV 650 99-02 varuosad http://fotoalbum.ee/photos/motorcycleteam/sets/1410293
M: Varuosad http://fotoalbum.ee/photos/motorcycleteam
Täitsin ära. Edu kirjutamisel!
Oma sõna ka sekka öeldud
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Omapoolsed vastused antud! Edu!!!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Aga mina ei vastanud. Think different. Edu
56915288 Tiit.
-
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Ehk on kuidagi abiks.
Edu!
sai ka vastatud. (ma seda õllekannuga vehkivat pead ei pane siia järgi)
Hea lihtne küsitlus, isegi mina kes ma elus ei viitsi ühtegi testi ega ankeeti täita, tegin selle ära.
Suured-suured tänud Teile kõigile, kes te olete vastanud. Poleks uskunudki, et saan kahe päevaga üle 200 vastuse. Kui töö valmis, siis loodetavasti julgen ka üles panna ja kindlasti jagan siis linki Teiega ka
Üks palve on veel. Kas te oskaksite mulle soovitada mõnd head varianti, kuidas kinnitada mu töö retsenseerijale ja ametlikule juhendajale selle foorumi usaldusväärsust? Mu juhendaja hakkas alguses seletama, et see ei ole ikkagi ju kindel, kes vastajatest tegelikult ka tsikliga sõidavad. Meil Maicle'iga, nagu ta seda juba eelnevalt mainis, tekkis seepeale tahtmine vastupidist tõestada. Seega, kui kellelgi on mõni nutikas idee, siis ehk kribate selle siia üles
Üks lemmikutest -- "4 wheels move the body, 2 wheels move the soul!"
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 185 korda
See foorum pole just "eile tekkinud koht" internetis, paljud kes on liitunud, tegid seda huvist tsiklite vastu.
Seega info vahetamiseks, enda teadmiste täiendamiseks ja teistega jagamiseks.
Samas sinu küsitluses tuli ka ära märkida sõidetud aastad, selle järgi annaks isegi eraldi teha statistikat mõnele asjale.
Kohutavalt negatiivseks küljeks antud küsitluses ilmnes see, et eile õhtul vaatasime ja näitas et küsitlust on vastanud 150 inimest, lugeisme vastust ja muigasime erinevate asjade üle seal, kuid täna kui vastanuid on juba pea 250 (seda 24 tunniga) Lõi antud lehekülg ette piirangu, et esimest sadat vastust näete, kui ülejäänusid tahate näha, peate 160.- maksma. Väga masendav....
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Maicle kirjutas:Kohutavalt negatiivseks küljeks antud küsitluses ilmnes see, et eile õhtul vaatasime ja näitas et küsitlust on vastanud 150 inimest, lugeisme vastust ja muigasime erinevate asjade üle seal, kuid täna kui vastanuid on juba pea 250 (seda 24 tunniga) Lõi antud lehekülg ette piirangu, et esimest sadat vastust näete, kui ülejäänusid tahate näha, peate 160.- maksma. Väga masendav....
Kasuta google docs'i, kus andmed kantakse ilusti tabelisse ja on parem analüüsida.
Let the good times roll.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Vidget kirjutas:Maicle kirjutas:Kohutavalt negatiivseks küljeks antud küsitluses ilmnes see, et eile õhtul vaatasime ja näitas et küsitlust on vastanud 150 inimest, lugeisme vastust ja muigasime erinevate asjade üle seal, kuid täna kui vastanuid on juba pea 250 (seda 24 tunniga) Lõi antud lehekülg ette piirangu, et esimest sadat vastust näete, kui ülejäänusid tahate näha, peate 160.- maksma. Väga masendav....
Kasuta google docs'i, kus andmed kantakse ilusti tabelisse ja on parem analüüsida.
Arvan et Maicle pidas silmas nüanssi et algselt vabavarana end reklaamiv sait otsustas küsitluse tulemuste nägemiseks tasu küsida. Ega muud üle jää kui see 160.- ära maksta, muidu oleme ju tühja vastanud. Kuigi- teiste eest ei oska kosta aga ma isiklikult oleksin nõus ka teistkordselt seda väikest vaeva nägema kui teemaalgataja parema koha polli ülesriputamiseks leiab.
Kui aga kavatsed viidata siinsele foorumile siis pead ka arvestama et su naispoole õpetajad võivad sattuda seda lehte lugema ning ma hästi ei usu et topiku esimene post teile kasuks tuleb. Abiks "edit" nupp.
Mis aga sõitmise tõestusesse puutub... Võiks ju lisada küsimustikku tsikli teh. passi numbri?
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Maicle kirjutas:Mõned korrad suutsid antud õpetajad kopsu nii üle maksa ajada, et kui nad töö valmides peaksid veel rääkima taolisi lollusi nagu varustuse mittevajalikus sõitmisel vms. Lähen ma paari õpetajaga isiklikult arukalt vestlema, rõhudes sellele, et kas nad on ikka piisavalt kompetentsed seda tööd hindama. Loodame et asi selleni ei lähe.
Et siis nagu sõiduvarustuse "ööpäevaringne" kandmine on ainuvõimalik elustiil?
Miks siis üldse küsitlust teha, kui lõpptulemus on juba enda jaoks ette paika pandud... või just sellepärast saigi justnimelt siinne seltskond selle läbiviimiseks valitud, kuna eelnevaid teemasid lugedes oli tulem ette prognoositav?
Kui tulemus tuleks, et sõiduvarustus peetakse mittevajlikuks, peaksid ka kõiki vastajaid ebakompetentseteks sellele küsimustikule vastama ja välistaks nende vastused?
P.S. Ärge nüüd siin teemas saagi käima tõmmake varustuse vajalikuse või mittevajalikuse teemadel - oma meelsuse näitamiseks vastake küsitlusele.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
to maicle:avalikusta töö tulemused ka.alati huvitav lõpptulemust näha.
-
- Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '
Tehtud
Maicle kirjutas:Kohutavalt negatiivseks küljeks antud küsitluses ilmnes see, et eile õhtul vaatasime ja näitas et küsitlust on vastanud 150 inimest, lugeisme vastust ja muigasime erinevate asjade üle seal, kuid täna kui vastanuid on juba pea 250 (seda 24 tunniga) Lõi antud lehekülg ette piirangu, et esimest sadat vastust näete, kui ülejäänusid tahate näha, peate 160.- maksma. Väga masendav....
Aga mis on mingi 160.- eek-i Absoluutse Tõe eest?
+358458693818
Maicle kirjutas:Üks palve on veel. Kas te oskaksite mulle soovitada mõnd head varianti, kuidas kinnitada mu töö retsenseerijale ja ametlikule juhendajale selle foorumi usaldusväärsust? Mu juhendaja hakkas alguses seletama, et see ei ole ikkagi ju kindel, kes vastajatest tegelikult ka tsikliga sõidavad. Meil Maicle'iga, nagu ta seda juba eelnevalt mainis, tekkis seepeale tahtmine vastupidist tõestada. Seega, kui kellelgi on mõni nutikas idee, siis ehk kribate selle siia üles
Tee korralik töö, anna foorumis teada millal esitad ja ma usun, et koolimaja akende alla koondub arvestatav hulk rattureid, kes kohale veeremisega oma olemasolu kinnitavad;) Lase tulevad ja katsuvad varustuse üle
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
Tehtud!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.