Autokoolid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Autokoolid
Nuclear kirjutas:Med. koolitus on kehtiv mingi aeg (ca. 5 aastat) peale seda tuleb ikka uuesti teha
Kui teed A-kati nö täiendõppena, peale B-kati tegemist, (mitte ühel ajal) siis ei pea esmaabikoolitust uuesti läbima. Õnnekas üts
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 443 korda
miu kirjutas:Nuclear kirjutas:Med. koolitus on kehtiv mingi aeg (ca. 5 aastat) peale seda tuleb ikka uuesti teha
Kui teed A-kati nö täiendõppena, peale B-kati tegemist, (mitte ühel ajal) siis ei pea esmaabikoolitust uuesti läbima. Õnnekas üts
Me siin mingis teemas vaidlesime ühe autokooli õpetajaga(kast õllet oli mängus) ja mis tuli välja: esmaabi koolitust SEADUSE järgi ei tulnudki teha.
Tegin järelpärimise meie (a)sotsiaalminni ja sealt vastati:"Tõesti, seadust/määrust, missugune see koolituse õppekava peaks välja nägema, pole aga me töötame selle kallal.
Ehk on välja mõeldud uuesti.
Mitte et see koolitus mööda külge alla jookseks...
edu
Ei ole vist 100% teemasse küsimus, kuid meil on väike seltskond inimesi, kes kõik tahaksid A kat'i teha. Meid on u 5-6 max 7 inimest. Ei tea kas tasuks läbirääkimisi pidama hakata autokoolidega parema hinna vms suhtes, et tulla terve kursusetäie inimestega, siis on ka vastav ale vms? Mis teie arvate? Või on autokoolid nii täis söönud ennast, et 1 kursusetäis inimesi ees või taga ei mängi olulist rolli?
Juhul kui tegemist 6-7 inimesega hakkab vast iga koolitaja mõtlema paremale hinnale!
kui aga soov seda Rakveres teostada saate kindlasti hea hinna http://www.e-autokool.ee
antsa911 kirjutas:Või on autokoolid nii täis söönud ennast, et 1 kursusetäis inimesi ees või taga ei mängi olulist rolli?
Ma pole viimastel aastatel küll kuulnud, et ükski tsiklilubade taotleja oleks väitnud, et sai kohe kooli või järjekordi poleks.
Kui aga pidev saba tahtjatest ukse taga, siis küll ei tea, miks koolitaja peaks hinda alla laskma.
Kui mõne mittepopulaarse kooli leiad, siis ehk jah.
Tere ka minu poolt.
Mina tegin oma A kati eelmise aasta suvel Haja autokoolis Aivari käe all.
Siinkohal tervitused Aivarile! Meie rühmas polnud küll mingit järjekorda kursustele. Eks MASU on ka autokoolides käinud.
Arvan küll, et kui minna 6-7 inimesega ennast regama siis peaks kena ale tulema. See ju nagu hulgiost.
Seda öeldi meile ka kohe ära, et mingit med. koolitust pole vaja.
Ise käisin ka eelmine kevad autokoolis, ei ütleks et mingi lambikool oli.
Kuid jah mingisugust suurt tungi enam pole, järjekorrad nii koolides kui ka ARK's päris mõistlikud(loe olematud).
Eks masu annab kõikjal tunda ning ka mina arvan et kui suure pundiga minna peaks midagi ikka alla saama
Oma samas teemas tehtud eelmise postituse valguses veel, kui keegi soovib meie väikse grupiga liituda, et saada autokoolis suure seltskonna alet ja hea hinnaga load kätte, võib mulle privaatsõnumiga märku anda.
antsa911 kirjutas:Oma samas teemas tehtud eelmise postituse valguses veel, kui keegi soovib meie väikse grupiga liituda, et saada autokoolis suure seltskonna alet ja hea hinnaga load kätte, võib mulle privaatsõnumiga märku anda.
Et siis tulete striiitrace foorumist mütsiga lööma ja saate julma alet ?
mofomofo kirjutas:antsa911 kirjutas:Oma samas teemas tehtud eelmise postituse valguses veel, kui keegi soovib meie väikse grupiga liituda, et saada autokoolis suure seltskonna alet ja hea hinnaga load kätte, võib mulle privaatsõnumiga märku anda.
Et siis tulete striiitrace foorumist mütsiga lööma ja saate julma alet ?
Ju siis, kui nii väidetakse.
Omateada ei ole mitte kedagi sundinud kuhugi . Hetkel on täiesti mõistliku pakkumise teinud juba 2 autokooli olemasoleva seltskonna pealt, minu teade oli vaid neile, kes osaleda soovivad.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
antsa911 kirjutas:Oma samas teemas tehtud eelmise postituse valguses veel, kui keegi soovib meie väikse grupiga liituda, et saada autokoolis suure seltskonna alet ja hea hinnaga load kätte, võib mulle privaatsõnumiga märku anda.
Mis linnast jutt käib? Ons see a-kategooria õpe b-kati omavatele või ei? Mis see soodushind siis oleks?
Let the good times roll.
Ons seal vahet, kas B kat on olemas või mitte? Kas kooli protseduurid on erinevad?
Plaanime esialgu kokku panna seltskonna Tallinnas ja selle lähiümbruses. Mina alet ei paku aga pean läbirääkimisi autokoolidega, kui meil mõõdetav seltskond kokku saab. Miks ma üldse siia sellise kirjatüki tegin, on see, et meie seltskonnas oli paar äralangejat ning nagu kõik teavad, siis on hulgihind madalam kui üksi minnes.
Hetkel on pakkumine autokoolist, mis asub Mustamäel, hinnaga 4500-4800 per inimene kui on alla 5 tulija.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
antsa911 kirjutas:Ons seal vahet, kas B kat on olemas või mitte? Kas kooli protseduurid on erinevad?
Plaanime esialgu kokku panna seltskonna Tallinnas ja selle lähiümbruses. Mina alet ei paku aga pean läbirääkimisi autokoolidega, kui meil mõõdetav seltskond kokku saab. Miks ma üldse siia sellise kirjatüki tegin, on see, et meie seltskonnas oli paar äralangejat ning nagu kõik teavad, siis on hulgihind madalam kui üksi minnes.
Hetkel on pakkumine autokoolist, mis asub Mustamäel, hinnaga 4500-4800 per inimene kui on alla 5 tulija.
On vahe, teooriatundide erinevus on. Selge lehelt tsitaatt: "A- kategoorial 41 teooriatundi ja 20 sõidukorda õppesõitu. Kui B- kategooria on olemas, siis 10 teooriatundi ja 20 sõidukorda õppesõitu." ja "A- kategooria 4500 krooni (juhilubade olemasolul 3600 krooni)."
Aga kuna Tartus on nagunii 3600kr siis ma ei näe sel grupikal eriti mõttet.
Let the good times roll.
Kus Tartus see nii odav on? Rääkisin eile Lõuna-Eesti meestega, nende teada oli Tartus mingi 5900,- B kat olemasolul. Aitäh selle vahe tegemise eest, ma ei teadnudki, et B kati olemasolek nii palju mõjutab hinda ja tundide arvu.
Tartus on 3600 Autosõidus (17.03 on esimene kursus) või Selges (12.03 esimene kursus)
Pole üldse paha hind. Ei tea huvitav, kas nad ka varustuse eest hoolt kannavad? Ei leidnud hetkel kuskilt Autosõit OÜ kodulehelt sellist viidet. Osad autokoolid pakuvad omaltpoolt ka kiivrit ja kaitsmeid ja muud vajalikku.
E: Autosõit OÜ pakub Tallinnas koolitust 5200 eest , huvitav kas Tallinnas on koolitus nivõrd palju kallim oma olemuselt ?
Autosõidus olid eelmine aasta kiivrid, kindad ja riietuse peale pandavad põlve ja küünarnuki kaitsmed olemas. Selge kohta oskab Õnnekas vastata.
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Jah on ka Selges olemas kiivrid, põlve- ja küünarnukikaitsmed ning ka body armour'id. Ise pead sebima endale saapad.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
uduangerjas kirjutas:Tartus on 3600 Autosõidus (17.03 on esimene kursus) või Selges (12.03 esimene kursus)
Lisaks juurde veel Vivaliikluse, kus ma ise käisin. Hind 3500.- Ma ei tea, kes seal tänasel päeval sõiduõpet teeb aga minu õppimise ajal oli selleks Vitali, kes on ka ise igapäevane sõitja (praegu enam ei õpeta selles koolis).
Ei tea, kas Tallinna manu ka keegi sellist head hinda pakub? Siuke tunne, et mine või Tartusse kooli.
Mida Gestani koolist arvate? Seal 5000 ja hajas 5400 b-kat olemasolul. Hetkel valin nende kahe vahel.
Banneri peal on alates 4800, huvitav miks kodulehel samasugust hind aei ole? Foorumi ale mingisugune?
Üks näitaja, mida veel peale hinna võiks ehk vaadata, on ARKi eksamite positiivselt sooritanute protsent erinevates autokoolides. Vastava statistika leiab ARKi lehelt. Midagi ehk ütleb...
Üks asi on muidugi kursuse hind, kuid millele tasuks tähelepanu pöörata on lisatunni hind ja see on päris soolane.
strato kirjutas:Mida Gestani koolist arvate? Seal 5000 ja hajas 5400 b-kat olemasolul. Hetkel valin nende kahe vahel.
Mina tegin eelmisel suvel Hajas ja jäin igati Haja asjaajamisega rahule.
Mitu tuttavat ka selles koolis käinud. Julgeks küll Hajat soovitada.
Kindlasti tasub ka uurida, et milliste ratastega tehakse õppesõitu
M4r6us kirjutas:strato kirjutas:Mida Gestani koolist arvate? Seal 5000 ja hajas 5400 b-kat olemasolul. Hetkel valin nende kahe vahel.
Mina tegin eelmisel suvel Hajas ja jäin igati Haja asjaajamisega rahule.
Mitu tuttavat ka selles koolis käinud. Julgeks küll Hajat soovitada.
Kindlasti tasub ka uurida, et milliste ratastega tehakse õppesõitu
tegin ka eelmisel aastal Hajas ja halvemat kogemust eriti ei oska ettegi kujutada.. Kui asjalikku koolitust soovid saada ning load kiirelt ja meeldivalt, siis soovitan näiteks Motokoolitust. Saab oma raha eest ka teadmised ja oskused!
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Küsimus sulle whisperer, kui sa Hajas tegid load, siis kuidas sa nii hästi Motokoolitust oskad kiita? Mitte et mul midagi motokoolituse vastu oleks aga see tundub olevat lihtsalt reklaamtekst ja selliseid postitajaid on pea igas foorumis ja nii mõnelgi autokoolil.
Endalgi said eelmine aasta load Motokoolituses tehtud. Ja julgen soovitada. Hea autokool(Y)
Kas mõnes autokoolis tsikliõppeks kooli poolt motoriideid ei anta?
..väga ei usaldaks neid kummipaelaga-hokikaitsmeid..
Kas teate soovitada Läänemaal a-kat.kursust??
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.