KTM LC4 640 '04 kiiret infot ja arvamust
Re: KTM LC4 640 '04 kiiret infot ja arvamust
OK, need seal kuulutustes olevad tsiklid tundusidki liiga sarnased olema, ühel lihtsalt kleeps peal... pigem tuli minule vastamisel lähtuda kirjapildist, mitte ebaõnnestunud näidetest nende linkide näol.
Lugedes siin erinevaid kommentaare jääb mulje, et väga paljud soovivadki oma LC4-dest lahti saada justnimelt selle mõttega, et raskete radade jaoks on ka paremaid (sh kergemaid, juhitavamaid jne) masinaid. Kuna endalgi peamine huvi ikka keerulisemate ja raskemate radade vastu, siis kipub vist LC4 minu huviorbiidist välja jääma, olgugi, et ma pole just teab mis kogemustega mees, kuid süües kasvab isu! Samas see masin oleks minu praeguse raua kõrvalt tunduvalt kergem.
Nii et konkreetset vastust ma nüüd oma küsimusele ei saanud. Küll aga sain kinnitust, et üks on ikka sportratas ja teine nn linnamaastur! Aga kuidas küsitud, nõnda ka vastatud! Tehnilisi andmeid ei olegi siin mõtet üles lugeda.
Hääkene küll, lõpetan hetkel selle vee sogaseks ajamise, parem üritan asjale praktilisest küljest läheneda: 1) pilk rahakotti ---> 2) pilk kuulutustele ---> 3)käega/tagumikuga testima....

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.