Laibakad
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tere!
Ma vist tean nende laibakate ajalugu algusest peale. Need ilmusid peale JAWA 350-tele, mis olid kitsa lenksuga ja need ulatasid lenksust kaugele välja. Sõites kõnnitee või teepeenrale hästi ligidal olid need jalakäijatele ohtlikud.
Ei tea küll ühtegi juhust, et keegi oleks jalust niidetud ja laibastatud, aga sellise nime need said minuteada just laiuse pärast. Loomulikult said sellised kaunistused ka muud marki tsiklid, sest kõik tahtsid ju oma kallikest kaunistada ja tuunida. Kasutegur jäi mul siiski teadmata, sest kukkudes sellised isetehtud torujurakad väänasid mõnel ka raami kõveraks ja mõnel panid tsikli hoopis uperpallitama, aga ilu nõuab ju ikka ohvreid. Sünniaeg neil minuteada kuskil 1970 - 1972.
Kes teab rohkem, lisagu oma stoori (ajalugu ju!).
Ma vist tean nende laibakate ajalugu algusest peale. Need ilmusid peale JAWA 350-tele, mis olid kitsa lenksuga ja need ulatasid lenksust kaugele välja. Sõites kõnnitee või teepeenrale hästi ligidal olid need jalakäijatele ohtlikud.

Kes teab rohkem, lisagu oma stoori (ajalugu ju!).
Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.