Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas isakene »

ants01 kirjutas:

Teatavasti tegeleb perekond Savisaar praegu lahutusasjadega.
Vara jagamise protsess on peaaegu lõpusirgel, jäänud on küsimus:
"Kellele jääb viljapeksu masin?"

Savisaarel küll seda massinat enam vaja pole, tema jäi ju viljatuks... :mrgreen:

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Mõtlemisainet iseehitajatele...

...ehk katkend milneti foorumi teemast "Vene meeste mälestused lennuväest"

...Jutustas sellest seltsimees…Edasi juba tema kui esmaallika suust…
Teenisin ma tookord Žitomiris ja Berditševis, meie väeosa kõrval paiknes hävituslennuväe polk ja selles praporštšik, kes teenis BAOs ehk lennuvälja teeninduspataljonis.(батальон аэродромного обслуживания). Prapor igatses ilmselt kõvasti sinise-sinise taeva järele ning püüdis seda kuidagi maapealse tegevusega kompenseerida. Põhiliselt väljendus see mööda linna “Jawa” tõugu 750 kuubikulise krossirattaga sõitmises, mida ta seda vähegi võimaldavatel teelõikudel ligi kahesajaverstase tunnikiiruseni tagant küttis.
Ja sattus kord selle prapori teele peremeheta mootorratta skelett. Ratas oli mingit lihtsamat sorti, kas IŽ või Voshod, mida “Jänestega Jawa” nime all tunti. Mark polegi tähtis, tähtis oli see, et skeletil puudusid nii mootor kui bensiinibaak, aga selle eest olid olemas nii iste, korras juhtraud, spidomeeter kui ka ringikäivad rattad. Ning see, et prapor otsustas sellel skeletil püstitada kiirusrekordi. Stardi- ja maandumisrajal, mis oli üldiselt küll hävitajatele ette nähtud ning omas seetõttu suhteliselt siledat kahekilomeetrilist pinda. Mootoriks aga mõtles prapor välja vaat mille! Lattu oli mäletamatutest aegadest jäänud lebama kunagi MIG-21-l kasutatud püssirohuga stardikiirendid, mis lennuki tiibade alla riputatuna aitasid tal täislastis startimiseks kiirust koguda ning töötasid paaris statsionaarse turboreaktiivmootoriga, mida oli pardal samuti tervelt ühes eksemplaris.
Tehtud-mõeldud! Võttis prapor ühe nendest kiirenditest veojõuga, kui mälu ei peta, üks tonn, ja kinnitas selle istme külge. Ise ronis kõige peale, tõukas jalgadega ja trügis niimoodi selle kaadervärgi tühja stardiraja algusesse. Tõusis püsti. Pani kiivri pähe. (kinnise, kusjuures). Lõi risti ette. Tõukas apastraadi liikuma ja lühistas püssirohukiirendi sütiku…
Edasi juba selle ime pealtnägijate kirjeldusest. Mootorratta sklett muutus lausa silme all punktikeseks, kusjuures vastavalt kiirendi põlemisele ja tema jõudmisega töörežiimi kasvas kiirendus järsult ning kuskil 500 meetri joonel pani mootorratas prapori alt lihtsalt lõiget. Kiirendi hakkas arendama lihtsalt maksimaalset veojõudu ja kiirendus kasvas hüppeliselt. Mis kuskil paarisajakilose kaalu juures andis mootorrattale üsna mitu G-d ülekoormust. Üleajateenija sõitis tagumiku ja turja peal mööda rada pika maa maha, aga Allah halastas ta peale, hing jäi sisse. Kuigi muljuti teda üpris korralikult. Prapor pajatas hiljem, et hetk enne seljast mahaviskamist jõudis ta näha, kuidas spidomeetri osuti jooksis sihverplaadi paremasse serva kinni ja suri seal. Mis tähendab, et kiirus oli juba üle 120 km/h. Tema isetehtud boliid klassist Formula 000 jätkas peaaegu otsejoones liikumist, hüppas mõne sekundiga ülejäänud 1500 meetrit ning tungis lennuvälja betoonaeda. Kus ta koos püssirohu jäänustega ka õhku lendas. Räägitakse, et auk olla olnud lausa paar postivahet…

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kaunis!

Jutustus on eriti tore, arvestades et oleme Hollands aastavahetust tähistamas ning järg on käest ära.

[quote="isakene"]Mõtlemisainet iseehitajatele...

...ehk katkend milneti foorumi teemast "Vene meeste mälestused lennuväest"

...

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Kallis Jeesuse Lapsuke, sel aastal võtsid Sa enda juurde mu lemmiklaulja Michael Jacksoni, mu lemmiku nàitleja Patrick Swayze, mu lemmikuima näitlejanna Farrah Fawcetti ja Brittany Murphy … ja minu lemmiku luuletaja, Alda Merini! Tahtsin Sulle öelda, et mu lemmikpoliitik on Edgar … Ja et see aasta pole veel läbi!

Your choice is Your half chance.

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

bigdog kirjutas:

Kallis ...

Nii armas (lol)

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Teil kohe eriliselt soojad suhted selle Edikuga ? :lol:

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Erik
Tsikkel: jawaha
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Erik »

http://saepood.ee/index.php?page=detail ... 5&group=13

Head vana lõppu! Eriti metsameestele. :ner:

Kasutaja avatar

Yamakaki
Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys

Lugemata postitus Postitas Yamakaki »

"edgar jäi viljatuks" (lol)

Rohkem sõitmist, vähem mölinat.

Yaki +358403678393
Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas bigdog »

Raiki kirjutas:

Teil kohe eriliselt soojad suhted selle Edikuga ? :lol:

Peab ju suhte sooja hoidma, muidu (tsiteerides Ediku sõnu ajakirjanikele):
"Teie valik on raske: kas säilitada oma hea nimi, mis ongi teie peamine kapital tööjõuturul ja riskida kiire koondamisega, või lasta rikkuda oma nimi võimulolijate upitamisega ning minna põhja koos selle klanniga, väljavaated pärast tööd leida on juba hoopis väiksemad." http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 5&l=fplead
P.S. Ma ei ole ajakirjanik.

Your choice is Your half chance.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ise ka saate aru, kes te Etsi sarjate ja nalja teete, et tänu teile on ta popim ja kunnim kui isegi Jackson???

Challenge the Adventure.Ride The World

Existence

Lugemata postitus Postitas Existence »

:D midagi omapärast igale margile

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Primo kirjutas:

Ise ka saate aru, kes te Etsi sarjate ja nalja teete, et tänu teile on ta popim ja kunnim kui isegi Jackson???

Ediku valijad ne ponimajut see foorum siin ega oma ka arvutit ...

tevr
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

kris. kirjutas:

Ediku valijad ne ponimajut see foorum siin ega oma ka arvutit ...

tevr
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Päris omapärane huumor, ehkki kuidagi kitsarinnaline.

:mrgreen:

• Kuule, kas sa tead, kuidas lõppes see juudi ja armeenlase
    vaheline korruptsiooni protsess?

• Jah, prokurör sai kümme aastat!

:bsmile:

Panka tormab mustas maskis mees ja kamandab:
"Kõik pikali, kassiir minu juurde."
Kassiir tuleb värisevate kätega ja hakkab raha kotti laduma.
"Raha pole vaja," ütleb röövel, avab püksiluku ja käsib: "Ime!"
Kassiir hakkab usinasti tööle. Röövel tõmbab maski peast ja käratab:
"Noh, ja kodus ei taha! Kodus on vastik!"

:shock:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

a64athlon

Lugemata postitus Postitas a64athlon »

Existence kirjutas:

:D midagi omapärast igale margile

http://www.snotr.com/video/3563

Kasutaja avatar

RoTt

Lugemata postitus Postitas RoTt »

Pilt

Honda Hornet 600 'Herilaseplika'
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Külm tuul puhus üle metsalagendiku. Tumedas nahkjopes mees surus käe aeglaselt põuetasku ja tõmbas sealt välja tuhmilt helkiva püstoli. Hommikusest rõskusest kohmetunud sõrmedega urgitses ta portfellist padrunikasseti ja lükkas selle harjunud liigutusega käepidemesse. Siis vaatas ta karmi pilguga endast mõne meetri kaugusel seistvat inimgruppi. Kostis kaitseriivi metalne naksatus. Ärevil nägudega inimesed kangestusid paigale. Keegi ei hinganud, pead laskusid rinnale. Relvaga käsi tõusis aeglaselt. Mõni sulges erutusest silmad. Lajatas pauk...

Talvejooks oli alanud.

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

Pilt
Kasutaja avatar

erxz
Kaupmees
Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta

Lugemata postitus Postitas erxz »

Pilt

erko(at)motodepoo.ee
www.motodepoo.ee
Kasutaja avatar

a64athlon

Lugemata postitus Postitas a64athlon »

Kasutaja avatar

Lullaby
Tsikkel: Diversion

Lugemata postitus Postitas Lullaby »

Pilt
Pilt

No bike, no fun
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Lullaby kirjutas:

...

Umbes nii ta käib jah (vähk) :mrgreen:

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Tõsielu (töökaaslane just rääkis) et kuidas tema sõbra isa ja väikevend käisid Kaarli hambapolikliinikus ja kui sealt välja tulid, siis isa lubas pojale ühe nalja rääkida. Aga siis ütles pojale, et pärast räägin, kui raekoja platsile jõuame. Käisid nad siis mööda poode ringi jne. Raekoja platsil : " sul on ikka veel sinised sussid jalas"

wddest

Lugemata postitus Postitas wddest »

Loff kirjutas:

...

ma ka suhteliselt nõustun sellega (skorpion) :D:D:D

gs

Lugemata postitus Postitas gs »

wddest kirjutas:

...

Jah... täpselt nii ma völjas käingi.. kui üldse käin: SÕNN :oops:

Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

Eestis on ilus elada…
oktoober 27, 2009 Autor lymm
… ehk jutuke sellest, kuidas väliseestlane Floridast kolis Eestisse elama ning oma juuri otsima…
August
12.08 – Kolisime oma uude kodusse Eestis. Siin on nii ilus.
20.08 – Kõik on nii ilus. Ei suuda ära oodata aega mil saan lund näha.
Oktoober
14.10 – Eesti – kõige ilusam koht kogu maailmas. Lehtedel võib näha kõikvõimalikke värvide
kombinatsioone punaste ja oraanzide varjunditega.
21.10 – Läksin väiksele väljasõidule imeilusasse loodusesse linnast väljas ja nägin seal põtru. Nad on nii elegantsed. Kindlasti on nad kõige imelisemad loomad kogu maailmas. See siin peab olema paradiis. Oeh kuidas ma seda paika armastan.
November
11.11 – Algab põdrajahihooaeg. Ma ei suuda ette kujutada, et keegi tahaks tappa selliseid meeldivaid loomi. Loodan, et varsti tuleb lund. Mulle hirmsalt meeldib siin.
23.11 – Öösel sadas lund. Ärgates avastasin, et kõik on valge vaibaga kaetud. Kõik näeb välja nagu postkaardil. Läksime välja ja puhastasime trepi ning garaažitee. Mängisime lumesõda (mina võitsin). Kui lumesahk mööda sõitis, pidime garaažitee uuesti puhastama. Milline ilus koht. Ma armastan Eestit.
24.11 – Öösel sadas veel lund. Lumesahk ummistas jälle väljapääsu garaažist. Mulle meeldib siin.
25.11 – Veel lund. Ei saanud garaažist välja, ei saanud tööle. Siin on ilus, aga see kühveldamine hakkab ära tüütama. Kuradi lumesahk.
Detsember
22.12 – Veel seda valget jama. Mul on villid kätel ja selg on ka haige. Mulle tundub, et lumesahk peidab end senikaua nurga taga kuni ma oma kühveldasime lõpetan. Lollpea.
25.12 – “Merry **** Christmas!” Veel külma lund. Kui ma peaksin selle värdja kunagi kätte saama, kes lumesahka juhib, siis ma vannun, et tapan ta. Ma ei saa aru miks nad ei võiks rohkem soola teedele panna, et seda kuradi jääd ära sulatada.
27.12 – Veel seda valget s…tta läinud öösel. Olen kolm päeva toas kükitanud, välja arvatud lumekühveldamine garaažiteel peale lumesaha möödasõitu. Ei saa kuhugi minna, kuna auto jääb lumme kinni ja pealekauba on kuradi külm. Ilmatark ennustas, et veel kuni 30 cm lund võib täna öösel sadada. Kas teate mitu labidatäit on 30cm lund?
28.12 – See kuradi ilmatark eksis. Sadas hoopis terve meeter seda p…ska. Selline kogus ei sula kindlasti enne suve… Lumesahk jäi lumme kinni ja see värdjas tuli minu juurde ja palus, et ega ma ei saaks talle labidat laenata? Seletasin siis talle, et olen juba kuus labidat murdnud, loopides minema kogu seda lund, mida ta mu maja teele on lükanud. Ma peaaegu murdsin oma seitsmenda labida vastu tema lolli pead.
Jaanuar
04.01 – Lõpuks õnnestus majast välja saada. Läksin poodi toitu ostma ja üks kuradi põder jooksis teele ette. Kahju autol umbes 10 000.- Need kuradi värdjad tuleks maha lasta. Neid kuradeid on igal pool. Soovin, et kütid oleksid nad kõik novembris maha lasknud!
Mai
03.05 – Viisin auto linnas asuvasse töökotta. Lausa uskumatu kui ära roostetanud ta oli kogu sellest soolast, mis teedele laotati.
10.05 – Kolisin Floridasse. Ma ei saa aru, miks keegi täie mõistusega inimene peaks iialgi tahtma elada sellises jumala poolt hüljatud kohas nagu Eesti!

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

kaval kirjutas:

10.05 – Kolisin Floridasse. Ma ei saa aru, miks keegi täie mõistusega inimene peaks iialgi tahtma elada sellises jumala poolt hüljatud kohas nagu Eesti!

sest mitte täie mõistusega elavad floridas järelikult :D (togi)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

indumen kirjutas:
kaval kirjutas:

sest mitte täie mõistusega elavad floridas järelikult :D (togi)

Ei saanud praegu sinu mõttekäigule järgi .... :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Ka Floridas on lund sadanud. Kui ma ei eksi, siis nende lumerekord on oluliselt kõrgemal, kui Eesti oma, mis siis et seal üldiselt väheke troopilisem kliima.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Californias sajab lund mägedes meetrite kaupa, aga Floridas, mis enam vähem merepinnaga samal kõrgusel.... ei oska eitada, aga ette ka ei kujuta. Kas pole siiski eksitus?
Aga algupärane jutt käis algselt jorsi kohta, kes kolis Kanadasse ja oli seal kimpus.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Piipz kirjutas:

Ka Floridas on lund sadanud. Kui ma ei eksi, siis nende lumerekord on oluliselt kõrgemal, kui Eesti oma, mis siis et seal üldiselt väheke troopilisem kliima.

Floridas sadas lund viimati 30 aastat tagasi ja seda umbes 10 cm. Siis oli kaos siin nagu kohalikud räägivad. Keegi ei mäleta et ennem seda sadanud oleks. Ja homme tuleb selle talve kõige kulmem öö lubatakse 2 kraadi sooja. Päeval on kraadid 10-20 vahel

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”