lisatuled → Re: Tartu Tsiklimehed/naised
-
Teema algataja - Postitusi: 157
- Tsikkel: EuroPannoonia
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Heh, kui mitte muud, siis teema sai vähemalt elavamaks siin külmas õhtus
TO Rein: ilmselt miski vääriti mõistmine. Sest seda ma küll ei usu, et Valkyrie oleks eriti lõbus parklas tiirutamiseks (nagu ka minu pisike). Ilmselt pidasin silmas just risti vastupidist. Seega pole karusid vaja kakkuda.
Lähituledega koos põlevad mul udutuled (mitte mingid "lisapooltuled"). Nendest suurim kasu kindlasti seoses sellega, et muutun ise nähtavamaks ning ehk seetõttu mõni ohtlik ettesõitja jätab ette sõitmata. Loodetavasti. Udusid on lubatud lisada üks või kaks (https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13191853 kood 205)
Kaugetega põlevad lisakauged (Njah, siinkohal võimalik soovijatel nokkida).
Kõiki lisasid võimalik paarikaupa välja lülitada, sisse lülitatuna põlevad alati koos vastava paarilisega.
Keegi mulle mingit sundmüüki ei teinud ning need kes kardavad, et neist miskit täiendavat valgust juurde ei teki võivad lohutada mõttega, et olen liikluses paremini nähtav. Kellele välimus ei meeldi, ei pea pikalt vaatama - maitse asi. Ise eelsitan sageli funktsiooni väljanägemisele nagunii. YMMW.
Aga nüüd lähen hoopis sõitma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.