Dokumentideta mootorrattale uued dokumendid?
Re: Dokumentideta mootorrattale uued dokumendid?
mikk91 kirjutas:Mul on umbes sama olukord, et ei ole masina kohta ühtegi dokki aga tahaks ka liikluses osaleda! Ostu hetkel ei olnud lubasid ja ei osanud eriti ette näha, mis tulema hakkab( eelmine omanik ütles, et tal ei ole dokke ja rääkis pika loo, kuidas see masin välismaalt toodi ja siis ei võetud eestis arvele). Kui kaks aastat hiljem load sain, mõtlesin, et võtaks ta siis arvele kah, aga ark hakkas väga vastu punnima, tutvuste abiga oleks peaaegu hakkama saanud, kuid asi jäi ostu-müügi lepingu taha pidama...ei julenud seda võltsima ka hakata! Minu masin on küll uuem, 2002 vist, kuid kui te väidate, et täiesti ilma mingi paberitta asja on võimalik arvele saada, siis ma pean ka uuesti jändama hakkama selle asjaga! Vin koodi järgi ei ole varastatud asjade nimekirjas ka minu masin.
Mis mõttes jäi ostu-müügi lepingu taha? Ütleme ,et ma toon saksast sõiduki, kuid ebaõnneks põleb maja koos dokumentidega maha. Millised on minu võimalused ratas arvele saada, kui varastatuks pole kuulutatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.