KTM LC4 640 '04 kiiret infot ja arvamust

Kasutaja avatar

Teema algataja
Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Re: KTM LC4 640 '04 kiiret infot ja arvamust

Lugemata postitus Postitas Loff »

mella kirjutas:

Jajah, kindlasti läksid dokid kaduma ;)
Varastatud ratas ilmselt ja löödud teise raami peale.

Kuna KTM jupid on suures ulatuses ringi vahetatavad, on suht keeruline aru saada. Aga et 2004 aasta kahvlid-kiiged-mootor istub 1994 aasta raami, ma küll ei taha uskuda.
Kas tõesti oli 95 aastal 600-sel masinal raam, millel on uue masina paagi kinnitus, tagumise raami avad klapivad ja raamis filter?

Vana sogas midagi viilimisest ja värgist...ilmselt on raamile löödud '95 aasta masina nr. Kuidas ARKis hakkama saab, ei tea?

Velg oli just siin müüa 2,5K-ga, suunakate lüliti hinna saad KTM-st, B-osana link 150..300,

Seda velje pakkumist ma just vaatasin, eks katsub siis KTM'st hinda uurida.

mõtle kõigepealt välja, mida sa teha tahad. See on universaalne ratas. Ja ei kõlba tegelikult millekski. Pigem on kruusateede kunn.
Matkata ebamugav, krossitada või endurotada raske. Läbi see etapp elatud (mul oli Advenure + LC4 kit + SM kit)

Paar aastat on ratastest paus olnud tänu laksule (mingi reieluu ja 5 luud veel). Tookord oli mul K2bi TTR, sellega sai hakkama. Mingit Euroopa trippi kohe kindlasti ei tee ja ka krossi ja kaks-päeva-ümber-võrtsu enduurot kah ei plaani sõitma minna....esialgu. Pigem ongi plaan enne kaugemale minekut Nuustakul ära käia, mööda kruusa muidugi.

LC4 on pommikindel. Kui on hooldatud, siis on raske lõhkuda. Kuigi, mõnel on keps ka lennanud.

Seda olen ma kuulnud jah, et ta pommikindel on, aga siiski, mõni vihje, mis võiks reeta, et hakkab kepsutama?? Kepsu lennu all mõtled Sa 417-t kes oma katoomil tagarattas kepsu läbi karteri lasi??

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”