Kawasaki KX450F

Teema algataja
Oliverto

Re: Kawasaki KX450F

Lugemata postitus Postitas Oliverto »

Sai ju selle aast kevadel soetatud kawa kx450f 2009 aasta ja olen isiklikult hetkel küll rahul. Olen sõitnud küll ainult 30 tundi temaga aga mingisuguseid vigu ei ole temas nagu leidnud veel. On siiani töötanud laitmatult. Kui alguses kahtlesin kas ta kestvuskrossidele sobib oma pritsungiga (paagi maht ja käima löömine stardis), siis võin nüüd öelda, et sobib küll. Paagiga saab tunni varuga sõidetud,seega piisab ühest tankimisest. Käima läheb ka nägu paugupill. Moto peaks soe lihtsalt olema ja ega siis muud keemiat polegi - nii kui paugu paned, oled stardist läind nagu s**t lehma ihust, ole aind mees ja hoia kinni :lol: . Suzul vist 2009 ja ja 2008 peab kaks korda poksis käima, vähemalt tuttav igaksjuhuks käis kaks kuna paak suht väike. Käigukastiga ka nagu mingeid probleeme pole ja pritsung ka funkab normilt. (olen muidugi harrastaja ja päris lahti ei keera ma arvan (crash) , kui korralikult lahti keerata ja nii kogu aeg sõita, siis võibolla on asjad teised - ei tia :wink:

Ps! Keegi 2007 kawasaki kx250f ei soovi osta vä?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”