Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO
Palun kõigil pealtvaatajatel ja sõpradel kellel vähegi aega on hoida silm peal Läti kohtunike tööl (kasvõi vaadeldes). Korduvalt on Balti ja Eesti meistrikatel küsimuse all olnud nende professionaalsus ja täpsus. Aegasid mõõdetakse suht silmaga, ajatakse sassi sõitjaid. Protokollidesse ilmuvad luumurdudega meeste ajad (sama kiired kui eelmisel päeval ilma luu murruta )) Ajad tunduvad üsna suvalised olevat protokollides, vahest suisa sajandiku täpsusega samad ajad mõlemal päeval, jne. Omal on paar SUURE küsimärgiga kogemust ja paar täiesti konkreetset valetulemuste kogemust Läti härrastega (üks ilmselge pettusega kirjutatud trahviminut jättis viimasel Balti MV etapil mu III koha hoopis kohtuniku enda klubikasvandikule).
Veel üks nõuanne: Kõige hullem viga on nendega mingit õigust taga ajada. Seda ei soovita kellelegi! Ma pärisin järgi mingite kahtluste kohta ja pälvisin nende igavese viha. Kui teile midagi kahtlast tundub oma tulemustes, las jääb nii ja neelake alla! Õnneks Lärmi sõit pole mõisapeale, seega üsna suva need tulemused.
Kas järgmiseks aastaks suudame Eesti MV kolme etapi peale OMA ajavõtusüsteemi leida? Kole on kui lätlased peale Baltikate kontrollivad ka meie oma MV tulemusi ja etappe.
Sorry, et pahurdan, aga lihtsalt tõsiselt pettunud nendes tegelastes... Olen neid alati kaitsnud ja kiitnud, et toredad sellid, tulge kõik Lätti sõitma, aga kahjuks olen madu rinnal soendanud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.