Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
Koval, sa oled peast sportlane juba..
Mind näiteks ei tõmba tavalisele 20min krossile. Ei ole sprinterile kohast vormi ja ei meeldi mulle see küünarnukitunne ja üle sõitmise vajadus. Peale krossi tuleb tööpäev ja terveid käsi, jalgu ja pead on seal vägagi vaja. Eriti seda viimast.
Kestvuskross on selles suhtes märksa rahulikum.
Kulkud? Ausaltöelda, täiesti pohh. Mina käin võidu sõitmas trennikaaslastega. Trennis sellist fiilingut ei saa, "agasid" on liiga palju. Kui tuleb kulku, las siis olla.
Märksa olulisem on enda arengut näha protokollist.
Minupoolest võiks kõik sõita 1-s klassis. Ka igasugu MX2 ja MX1 ja E123 on ebaoluline vahe tegemine Eesti mõistes, sõidab siiski mees.
Et sind veelgi ärritada, mul on krossilitsents täiesti olemas. Paraku ei tee see must veel kiiremat meest. Aga kuna sõite on niikuinii juba liiga palju selleks, et kõik läbi käia, lähen järgmisest aastast ilmselt harrastajaks üle. nn. külasõitusest täiesti piisab. On märksa huvitavam, kui Paikusel igal aastal sama soont nühkida. Ja kulkudega pole sinu kurvastuseks siin mingit seost.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.