Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
-
Teema algataja - Postitusi: 322
- Tsikkel: YAMAHA YZ 250
Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
KoVaL73 kirjutas:benno, point on lihtsalt selles et piiri kahe erineva tasemega sõitja vahele tõmmat et kumb neist kahest on harrastaja ei ole võimalik. stockholcrossen on minu eadmist mööda sari krosse. ehk siis nagu helsingi ümber toimub, neljal päeval nädalas nii öelda harrastajate mõõduvõtt. Neli päeva, neli rada, neli võistlust on nädala sari. Selle aasta MMM'i kõige kiiremas grupis sõitnud sommid sõidavad seda nii öelda helsingi sarja. See Stockholmcrossen on samasugune sari, kui teha teisipäeviti viljandis trennipäev, kolmapäeval kolmapäevakross pärnus ja neljapäeval neljapäevakross türil. See oleks siis nagu eest alternatiiv sari.
See et mina lenks peos "sündisin" ei anna kellegile õigust öelda et ma proff olen. Mina proovisin profiks saaada kui olin 14-17 aastane. Ei tulnud välja, nüüd sis harrastan seda ala edasi. Ja olengi harrastaja. Fakt on see et tehke oma sarju missuguseid tahes, varem või hiljem tuleb ikka keegi kes teie eest kulku ära võtab ja siis peate hakkama jälle uut sarja tegema ja seltki võetakse teie kulku eest ära ja nii võingi oma eepose kirjutada
Kas sa töesti Peeter arvad et köik iga joonele tulev mees mötleb kulkust vöi??? Siis pead kyll rängalt pettuma, sest sellest unistavad vaid need, kes töepoolest asjaga tegelevad, kuid mitte MMM mehed, kui siis väga väike % nendest, kiirusel ja kiirusel on vahe ning köik ei hakkagi mitte kunagi söitma sellise hooga, mis neid EKV vöi EMV vöistlusele töstaks... ja paar rida eespool just oli öige tähelepanek, rajad on kiiretele söitjatele siiski tehtud enamuses aga mida need peavad tegema,kes kunagi ei hakkagi nii kiiresti söitma, kyll aga tahaksid nad tunda massitunnet ja proovida starti teiste omasugustega koos???

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.