Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
-
Teema algataja - Postitusi: 322
- Tsikkel: YAMAHA YZ 250
Re: Motokrossi tänane päev-olevik-tulevik ja arengud
racerx kirjutas:systeemivälistele ei saagi ju systeem toimida. Seega on loogiline osta litsents teha visiite EMF-i organisatsiooni raames toimuvale.
Harrastajate sari on tore aga kas kahte EKV sarja välja veab väike riik ning selle vajalikkus .... milleks kui on juba olemas.Motokross tulevik saab olema kindlasti huvitav kui teema pealkirja juurde tulla. Kas kohalikud kihutajad sellele omandada suudavad on iseasi, sest see tulevik mis mujal ammu on olemas ja meile alles tulemas tähendab veelgi suuremat professionaalsust ja tänase päeva seis, osad hyppavad yle pea omandab uue tähenduse.
17 oktoober on Maardus 2strokeTalibani yritus. Pole vaja teda ju tänada vaid lihtsalt kohale minna ning tuld anda.
Ongi sari olemas, MMM, Maardu jne jne. Kas nii sportlikule tegelasele kellele neist veel väheks jääb on eraldi sarja vaja ?
Arvan et ei, EKV ja kui käsi soe siis EMV. Ning kui ikka ei saa karikaid neilt yritustelt siis selle jaoks pole vaja mitte uut sarja vaid investeerida oma ressursid Leoki, Triisa, Arumäe laagrites, teha trenni ja pingutada, teine variant hakka krossi nautima ja kihuta nagu Koval73, mx77 jpt.
Aga kes ütles, et süsteem toimib??? Ei toimi ju, kui ollakse süsteemist väljaspool??? Kui asi toimiks siis siin seda udu poleks ju...
Kui ma sõidaks karika pärast siis on asi selge aga ma ei tee ju seda... ja sealt lõpebki arusaam, mis ma siis tegema pean??? Et omasugustega koos olla...

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.