Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Lugemata postitus Postitas lärm »

Kuna tegu on jahi hooajaga ,siis sellepärast nõuame max 94 detsibelli.
Ise kasutan acropovic sport sumbutit oma 650 husabergil ,mis hetkel on ilma sõelata ja see läbi ei läinud.Panin sõela tagasi ja polnud probleemi.Arvan mehed ,et isegi kõrvaga tajute selle ära ,kui ülemäära lärmab.Egas juuksekarva päris lõhki ajama ei hakka ,aga kontroll tuleb ja masin peab vastama sellele müra nõudele.
Mammut peaks ikka kaalu järgi olema.Arvan et alates 150-160 kilost alates,seast minu husaberg on 650cm3 ja kaalub ainult 115kg,nii et see kindlasti mammut pole. :D kuigi ise lähen vist rajale hoopis ktm 300exc 2 takti.
Mina olen täiesti selle poolt et mammutid rajale tuleksid ja sellel võistlusele kõvasti vürtsi lisaksid.Arvan et mammutid sõidavad mõlemal päeval ühe ringi.
Jällegi nõus Mella jutuga,kus keegi ei käse sõita hobi klassis kus tehakse 1 ring vaid sõitke open klassis kus tehakse 2 ringi.(veel täpsustamisel) Siin ei ole vahet open ja hobi meestel sest võistlus toimub ju kiiruskatsetel ,mitte kaks tundi järjest võisteldes nagu kestvuskrossil.kiireid ringe (sprinterid ) suudavad ju kõik teha.
Igaljuhul juhend üleval järgmisest nädalast ja ilmselt klassid tulevad Soolo open,soolo hoby,Soolo mammut,ja atv
tervitades lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”