Huumorit

Don Jon

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Don Jon »

Ühel ilusal pühapäevasel päeval kõnnib kirikuõpetaja mööda teed. Näeb äkitselt tee ääres väikest roosa kleidiga tüdrukut suure hundikoeraga mängimas. Kirikuõpetaja läheb tüdruku juurde.
Kirikuõpetaja:
“Tere tüdruk! Mis su nimi on?”
Tüdruk:
“Õie.”
“Oi, kui ilus nimi. Kust sa sellise nime said?”
“See juhtus nii, et enne minu sündimist istus mu ema ühe õunapuu all ja tema kõhule langes õis. Sealt saingi nime Õie.”
“Oi, kui tore lugu. Aga mis koera nimi on?”
“Põssa.”
“Miks koera nimi Põssa on?”
“Sellpärast, et Põssa nikub sigu.”

__

Prantslased, inglased ja venelased otsustasid eksperimenteerida ja saatsid igaüks erinevatele asustamata saarele nn. "robinsonaadi" mängima kaks meest ja ühe naise. Eksperiment kestis terve aasta. Aasta möödudes sõidab kõrge komisjon saarele, milline kuulus prantslastele. Komisjoni ehmatus oli suur, kui saarelt leiti tegutsemas vaid naisterahvas.
"Kus siis mehed on?" päriti.
"Kahjuks läksid mehed juba järmisel nädalal peale kohalesõitu minu pärast tülli. Toimus duell ja mõlemad said surma. Nii ma olengi siis üksinda teid oodanud."
Sõidab komisjon inglaste saarele. Vaatavad saarel on kolm eraldiasetsevat telki, aga keegi elanikest teieneteisega ei lävi ja räägi. Igaüks tegutseb omaette.
"Millest selline omaette olemine?" päriti.
"Keegi pole meid jõudnud veel omavahel tutvustada."
Jõuavad venelaste saarele.Juba kaugelt paistab punane räbaldunud lipp, mis on kinnitatud länguvajunud onni katusele. Astuvad lähemale, näevad silti "Saare partei-rajoonikomitee". Astuvad sisse, kaks meest istuvad laudkasti taga, mis on lauaks.
"Aga, kus siis naisterahvas on?" pärib komisjon.
"Rahvas on meil põllul ja teeb tööd."
"Ja elategi siis nii, et teie kahekesi ja naine üksinda?"
"Meil on teaduslikult organiseeritud tööjaotus. Esmaspäevast kolmapäevani kepin peale tööd mina Niinat ja neljapäevast laupäevani Stepan."
"Aga pühapäev?"
"Siis on meil parteirakukese istung, kus arutame Niina litsilöömist ja võtame vastu otsuseid edaspidiseks tegevuseks."

__

Gruusia.
Miilits peab kinni kena auto ja küsib juhilt: "Load on? Kehtivad?"
"On."
"Ülevaatus tehtud?"
"Jaa, kuu aega tagasi."
"Tulekustuti on?"
"On, pakiruumis."
"Hmm... CD-mängija on? Jah? Pange mängima!"
Hämmeldunud juht teebki nii, kostavad erksad rahvaviisid.
Miilits hüpleb veidi aega hoogsalt ümber auto, siis käratab:
"Kas ei näe, et tantsin?! Viska raha...!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”