GPS eestis ragistamiseks
Re: GPS eestis ragistamiseks
Tere,
olen kasutanud nii garmini gpsmap60csx (vms) ja nüvi550. esimesel oli peal siis regio eesti. ja teisel eomapi eesti kaart (viimane kyll veidi aegunud mudel). ja yhte ma ytlen - linnas ei suuda kumbki navigeerida inimväärselt kuigi koheljõuab lõpuks mõlemaga. millegipärast kipuvad tegeme müstilisi ringe, aga samas väikestel metsateedel said mõlemad väga hästi hakkama ja alati juhatasid mindnii metsa sisse kui sealt välja. eomapil kaart veidi värvilisem ja nii igasugu väiksemad rajad kui ka elektriliinid ilustipeal (isegi ragumäe kalmistust möödudes hakkassilma et hauaplatside vahekäigus peale joonistatud - mitte et masinna sõitma oleksnyyd roninud . Ja minu mäletamistmööd polnud kummagikaardiga võimalust, et saaks navigeerida einult mööda väikseid katteta ja kruusateid. Ja tsikli peal on ikka mõnus, kui sul on suur ekraan ja nüvid ja zümod on kyll kallid ning palud arvavad, et kindaga mööda puutetundliku ekraani libistada on kehva, siis mina pole kyll veel kordagi hätta jäänud oma nüvi550ga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.