Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Väga kena, Tarts, vabandus vastu võetud.
Kui keegi paneb asjale juurde viite, pole mul midagi selle vastu, et teksti levitatakse. Või postitab kuskile lingi. Seevastu kopeerimine ilma viiteta ei ole OK. Veel vähem OK, lausa debiilne on seda oma näo järgi ümber kirjutada ja siis edasi saata. See, et mingi asi internetis üleval ripub, ei tähenda automaatselt, et see on kõigi oma.
See on kena, et siin mõned arvavad, et ma peaksin olema hoopis superõnnelik klikkide arvu suurenemise üle, aga 224 külastust läbi foorumi on väga väike osa selle blogi külastajatenumbrist. See, et asi teie jaoks uus ja tundmatu on, ei tähenda automaatselt, et kogu ülejäänud rahvastiku jaoks samamoodi. Nii, et ma saan endale lubada pigem häiritud olekut.
Susan L kirjutas:See on kena, et siin mõned arvavad, et ma peaksin olema hoopis superõnnelik klikkide arvu suurenemise üle, aga 224 külastust läbi foorumi on väga väike osa selle blogi külastajatenumbrist. See, et asi teie jaoks uus ja tundmatu on, ei tähenda automaatselt, et kogu ülejäänud rahvastiku jaoks samamoodi. Nii, et ma saan endale lubada pigem häiritud olekut.
Küll Te olete ikka populaarne. Kadedaks teeb. Ausõna
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Aga lugupeetav Susan L - mida Sina oled teinud selleks, et takistada intellektuaalse omandi varguse toimepanemist Sinu vastu?
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Susan L kirjutas:...
Susy, lootus, et kõik netipostitajad hakkavad meilitsi saabunud (kusagil rippunud) naljakaid kirjatükke enne sõbrale (kommuunile, kogukonnale, foorumile) saatmist ekspertiisile allutama, on õrnalt öeldes lihtsameelne. Katsu oma pahameelest üle saada ja harjuda internetis vohava ebaõiglusega!
-
Susan L kirjutas:Väga kena, Tarts, vabandus vastu võetud <snip>
Aa kõik see kawaii jama su saidil, nendele ikka panid lingid juurde?
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Hmmm... Oletame, et seisad praamijärjekorras ja pöörad kaheks sekundiks selja. Täiesti imekombel jõuab keegi selle ajaga su ratta treila peale tõsta ja minema sõita. Pärast küsib politseinik: "Hmmm... Jaa jaa... Aga mida te tegite selleks, et oma omandit kaitsta?" Mis näoga sa vaatad teda?
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Susan L kirjutas:See on kena, et siin mõned arvavad, et ma peaksin olema hoopis superõnnelik klikkide arvu suurenemise üle, aga 224 külastust läbi foorumi on väga väike osa selle blogi külastajatenumbrist. See, et asi teie jaoks uus ja tundmatu on, ei tähenda automaatselt, et kogu ülejäänud rahvastiku jaoks samamoodi. Nii, et ma saan endale lubada pigem häiritud olekut.
kui tohib küsida palju neid klikke siis kokku on juba ? ma praegult tegin mõned juurde kogemata, kuna ma ise ei leidnud siis seepärast küsingi.
Äkki see number on nii vapustavalt suur et me ka siis hakkame mõistma rohkem su pahameelt
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Asi hakkab ilaks ära minema siin, oli nagu huumoriteema enne?
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Susan L kirjutas:Hmmm... Oletame, et seisad praamijärjekorras ja pöörad kaheks sekundiks selja. Täiesti imekombel jõuab keegi selle ajaga su ratta treila peale tõsta ja minema sõita. Pärast küsib politseinik: "Hmmm... Jaa jaa... Aga mida te tegite selleks, et oma omandit kaitsta?" Mis näoga sa vaatad teda?
Sama niidiotsa ajades, jätsid Sina töötava mootoriga auto Taga-Kopli liinidele ning lisasid ka linna peale mõne viited võimalikust leiust
Susan L kirjutas:Mis näoga sa vaatad teda?
Aruka inimesena mõistva näoga. Igal kodanikul ON kohustus kõigepealt ise teha kõik mõistlik oma vara säilitamiseks.
Et siin kirjamusta pärast on kisa taevani tõusnud, siis suhtlesin inimeste ringiga, kelle kaudu kulda -ja häiritud olekut väärt tekst minuni jõudis. Selgus paar õnnetut tõsiasja. A saatis B-le lingi, kes sellel lingil klikkides nägi ekraanil ainult kõnealust teksti. B tegi sellest copy-paste ja saatis heas usus edasi C-le. C, saades kirjatüki, ei osanud arvatagi, et arvutikasutamises suhteliselt võhiklik B ei osanud talle saadetud linki vääriliselt hinnata ja adekvaatselt lugeda. Veel vähem oskas C aimata, et sel ajahetkel kui B lingile klikkis, polnud veel teksti juures relvastatud valvuriga illustreeritud teadet selle kohta, kus täpselt B asub ja kellele seal mis kuulub. Sealt maalt saatis C ritta seatud tähed paha aimamata minule. Lugesin ridu ja ei teadnud, et neil on oma näputoksatusi nii kummastavalt kiivalt kaitsev omanik. Tulemusena sai meie foorum osa mu tahtmatust vargusest. Asjaolude loll kokku sattumine. Või lollide asjaolude kokku sattumine. Või asjaoludel lollide kokku sattumine. Mine võta kinni.
Igatahes on pahaaimamatu ja üldse mitte pahatahtlik eksitus parandatud. On vabandatud. Vabandus on vastu võetud. Edasine kriiskamine sellel teemal ei oleks enam mõistlik käitumine.
Ja sellepärast - mina selle kiikede kiikumise põhjustasin ja siin kohal selle ka lõpetan. Siit maalt mis iganes selle juhtumi kohane üksteisel kõrinäriv postitus kustub. Mitte et see kõik mõistliku huumorisoonega inimeste jaoks tegelikult diip huumor ei oleks ja huumori teemaga ei haakuks oma olemuselt, aga pidevalt korduv nali pole kah enam naljakas.
Jätkakem laiadele rahvahulkadele mõeldud huumoriga!
Kogu lugupidamise juures, olen rääkinud.
Ülalpool toodud tekst on kirjutatud omakäeliselt, minu poolt läbi loetud ja kirja saanud õigesti.
©
Ülalpool toodud tekst on kirjutatud omakäeliselt, minu poolt läbi loetud ja kirja saanud õigesti.
©
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Oi plää - alles nüüd nägin mis vahepeal toimunud on (olen kodus tõbine hetkel ja ei käi palju arvutis).
Tahaks väga kellegi suunas väga kõva häälega ropendada aga jätan seekord vahele
Ja et teema väga käest ära ei läheks siis:
Äkki saan nüüd bemmikristjani käest molli vms? või kesiganes selle pildi nüüd valmis meisterdas - ma igaks juhuks panen lingi ka , et keegi mind milleski süüdistada ei saaks: www.google.com
-
- Tsikkel: Freewind
Ma tean, et see tekst on siit varem kord või paar läbi käinud, aga et jutt autorikaitsele läks, siis tahaksin ka omalt poolt paar sõna öelda:
See tekst ei ole minu välja mõeldud, kuid on minu tõlgitud. Originaaltekst oli inglisekeelne ja võimalik, et siitsamast teemast leitud. Esimest korda avaldasin oma tõlke Orkut.com kommuunis "Anektoodid och muud naljad" rubriigis "Mees & Naine" 12 dets. 2008. Mulle kohe üldse ei meeldi, et teksti viimases lauses sõna "libu" kogu aeg tsenseeritakse tibuks või tibiks. Ma olen oma tõlke üle üsna uhke ja tahan, et ka edaspidi arvestatakse, et kui ma tõlgin sõna "bitch" ja saan "libu", siis "libu" see ka on.
Originaaltõlge:
Ühel õhtul möödunud nädalal hakkasime mina ja mu tüdruksõber end voodisse sättima. Hakkas juba tunduma, et läheb seksiks, kui ta korraga ütles: „Ma ei tunne, et tahaks. Ma tahaksin, et sa mind lihtsalt hoiaksid natuke.”
Ma ütlesin: „MISASJA??!! Mis see siis nüüd on?!'
Nii ta siis ütles sõnad, mida iga poisssõber siin planeedil lausa vihkab kuulda:
” Sa lihtsalt ei taju minu naiselikke emotsionaalseid vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu mehelikke füüsilisi vajadusi.”
Minu hämmeldunud vaatele reageeris ta üteldes: „Kas sa ei võiks mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sinu heaks magamistoas teen?”
Mõistes, et midagi sel ööl ei toimu, läksin magama.
Järgmisel päeval võtsin töölt vaba päeva, et veeta temaga aega. Me läksime välja lõunatama ja siis shoppama ühte suvalisse suurde poodi. Ma kõndisin temaga ringi, kuni ta proovis mitut erinevat kallist kostüümi. Ta ei suutnud otsustada, millist võtta, nii ma ütlesin, et võtame siis kõik. Ta tahtis uusi kingi oma uute riiete juurde, ma ütlesin: „Võtame igaühe juurde ühe paari.”
Läksime juveeliosakonda, kus ta valis välja ühed teemant kõrvarõngad. Ma ütlen teile, ta oli nii erutatud. Ta vist mõtles, et vaid veidi veel ja ma olen omadega läbi. Ma arvan ta üritas mind proovile panna, sest ta küsis veel üht tennise käevõru, kuigi ta ise tennist ei mängi.
Ma arvan, ma hämmastasin teda kui ütlesin vaid. „See sobib, kallis.” Ta oli peaaegu seksuaalset rahuldust saamas kõigest sellest erutusest. Ootusärevalt naeratades ütles ta lõpuks: „Ma arvan, see on kõik, kallis. Lähme kassasse.”
Ma suutsin end vaevu talitseda, kui poetasin: „Ei kallis. Ma ei tunne, et tahaks.”
Ta nägu läks täiesti plassiks, kui ta küsis: „Mida?”
Siis ma ütlesin: „Kallis! Ma tahan, et sa lihtsalt hoiaksid seda kraami natuke. Sa lihtsalt ei taju minu mehelikke rahalisi vajadusi piisavalt, et ma saaks rahuldada sinu naiselikke shoppamise vajadusi.”
Ja just siis, kui tal oli ilme nagu ta hakkaks mind kohe tapma, ma lisasin:
„Miks ei võiks sa mind armastada selle eest, kes ma olen, mitte selle eest, mida ma sulle osta võin?”Nagu te isegi mõistate, tol õhtul ma seksi ei saanud … aga vähemalt see libu teab, et ma olen tast targem.
Ma üritan pisut vaeva näha, ehk leian ka teksti algkuju (algallika).
EDIT: ei viitsi algallikat otsida. Varaseim blogi kus ma seda nägin oli aastast 2002 ja sealgi viidati, et see saabus e-postiga kellegi sõbra sõbralt. Tekst võõrkeeli on selline:
One evening last week, my girlfriend and I were getting into bed. Well, the passion starts to heat up, and she eventually says, "I don't feel like it, I just want you to hold me." I said, "WHAT??!! What was that?!" So she says the words that every boyfriend on the planet dreads to hear... "You're just not in touch with my emotional needs as a woman enough for me to satisfy your physical needs as a man." She responded to my puzzled look bysaying, "Can't you just love me for who I am and not what I do for you in the bedroom?" Realizing that nothing was going to happen that night, I went to sleep. The very next day I opted to take the day off of work to spend time with her. We went out to a nice lunch and then went shopping at a big, big unnamed department store. I walked around with her while she tried on several different very expensive outfits. She couldn't decide which one to take, so I told her we'd just buy them all. She wanted new shoes to compliment her new clothes, so I said, "Lets get a pair for each outfit." We went on to the jewelry department where she picked out a pair of diamond earrings. Let me tell you... she was so excited. She must have thought I was one wave short of a shipwreck. I started to think she was testing me because she asked for a tennis bracelet when she doesn't even know how to play tennis. I think I threw her for a loop when I said, "That's fine, honey." She was almost nearing sexual satisfaction from all of the excitement. Smiling with excited anticipation, she finally said, "I think this is all dear, let's go to the cashier." I could hardly contain myself when I blurted out, "No honey, I don't feel like it." Her face just went completely blank as her jaw dropped with a baffled, "WHAT?" I then said, "Honey! I just want you to HOLD this stuff for a while. You're just not in touch with my financial needs as a man enough for me to satisfy your shopping needs as a woman." And just when she had this look like she was going to kill me, I added, "Why can't you just love me for who I am and not for the things I buy you?" Apparently I'm not having sex tonight either....but at least that bitch knows I'm smarter than her.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN15 SE, ZX-6R
- Tänanud: 5 korda
- Kontakt:
Susan L kirjutas:...hülge möla...
haiged autoriõiguste kaitsjad kirjutage oma plogi öökapi sahtlisse.
aeg on vaadata internetis liikuvatele asjadele natuke avaramalt.
antud kirjatüki puhul sai ainult viltuse mõtteviisiga inimene arvata, et Tarts selle ise kirjutas
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
siin ju enamus postid copy/paste
kas peaks äkki seoses autorikaitsega selle teema mitte ainult sulgema , aga enamus poste lausa kustutama
Ära ei hakka tüdinema sellest hämamisest juba siin või??? Susan ütles, mis tal öelda oli, austage ta arvamust ja ärge virisege nii kuradi palju! Tarts sa pidid selle autoriõiguste teemal hämamise postid ära kustutama? Ehk teed siis seda, pinda käib juba huumori teemat avades 2 lk mingit mõtetut jama. Asi on lihtne, selle loo AUTOR on Susan ja tal on õigus selle kohta öelda mida iganes, kui keegi seda kasutab nii, nagu talle ei meeldi või meeldib või mis iganes - see on AUTORI õigus ja case closed!
-
- Mode
no kuulge seltsimehed - vähemalt ÜRITAGE ka Susanist aru saada! Netikultuur ei piirdu ainult biker.eega ja blogindus on juba suhteliselt levinud kirjandusliik. Ma mõistan väga hästi Tartsi olukorda, kus talle saadeti kopi-pastega kirjatükk, mille ta siia lihtsalt üles riputas, kuid Susan on ja autorina samamoodi lugupidamist väärt. Alles hiljuti häiris ühte bikeri kasutajat tema teksti kopeerimine delfi kommentaariumisse, kuigi siin on ta varjunimega. Miks siis ei peaks sama asi häirima terve blogi autorit? Susan nähtavasti Tartsi enam juhtunus ei süüdista, vast võiks ka teised nüüd olukorda lahtisema pilguga vaadata.
EDIT: kirjutasime Soultrainiga üheaegselt sama asja.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Kontakt:
Ja ai kurja, ma ei oma ühtegi autoriõigust ega ka pildiloleva noormehe luba, aga mul on täiesti pohhui:)
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
Rsk........
http://www.fishki.net/comment.php?id=57484
Главное в экстремальном спорте, знать где заканчиваться экстрим и начинаться пизд*ц!
Kellele huumor,kellele mitte.
Mind pani muigama ja otsisin vanad pildid üles.
Kui modedele ei sobi,siis tõstke kuhugi ringi.
Mis on vahet kahel pildil?
Vastus:Vahe on aastaarvus.Minu käes oli ratas aastaarvuga 2001,nüüd müügis 2003 aasta ratas.
Siit järeldus,eriti krossisõpradele.Veenduge,et ostate ikka õige aastaarvuga ratta.Pärast varuosadega paras peavalu.
Kuulutus ise siin:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Anna näljasele kala ja ta sööb selle ära.
Anna näljasele aga õng, istub ta päev läbi paadis ja joob õlut.
/Saku/
-
- Kontakt:
Õigusabi.
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Mees pöördub murega arsti poole:
"Viimasel ajal peale seksimist kuulen kõrvus kõva vilekontserti."
Arst vaatab mõtlikult meest:
"Kui vana te ise olete ka?"
"65"
"Ja mida teie siis ootasite? Aplausi või?"
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
Raiki kirjutas:ma olen näinud kuda sapakaga vasikat veetakse ja tagaistmel
Ma olen taolises olukorras ka ise taga istunud.. Küll koos põssaga
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
andrusl kirjutas:Kellele huumor,kellele mitte.
Mind pani muigama ja otsisin vanad pildid üles.
Kui modedele ei sobi,siis tõstke kuhugi ringi.
Mis on vahet kahel pildil?
Vastus:Vahe on aastaarvus.Minu käes oli ratas aastaarvuga 2001,nüüd müügis 2003 aasta ratas.
Siit järeldus,eriti krossisõpradele.Veenduge,et ostate ikka õige aastaarvuga ratta.Pärast varuosadega paras peavalu.
Kuulutus ise siin:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Krossirattad on nagu hea konjak, seistes kipuvad nooremaks ja paremaks minema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.