Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Filomen
Tsikkel: CBF1000F '11

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Filomen »

Psaiko kirjutas:
sang kirjutas:

kui tahad rahu ja vaikust,siis koliks äkki metsa elama? kusagil magalas elades peab arvestama loomulikult sellega,et on myra ja kära igas suunas kuulda.

Selle jutuga võid küll ise rahumeeli puutaha kolida. Ka linnas on kehtestatud müranormid (nii püsiv kui hetkeline), mida ei või ületada, oled sa siis tsikliga või muidu normaalne inimene. See metsa kolimise möla on hale demagoogia, linnas elamine ei pea tähendama ülemäärase müra pidevat talumist. Ma ei räägi praegu kesklinnast, ka Pirita, Nõmme jms on täiesti linnas asuvad kohad, kus kitsastel tänavatel lahtiste torudega paugutamine viitab nii olematule lastetoale kui ajukahjustusele.

Üks küsimus aga vaevab mind juba pikemat aega: kas neil sõelavabade sumpsidega pläristajatel endal ei hakka närvide ja kuulmise peale see pidev lärm?

ma olen lihtsalt selline urgitseja! kas sa annaksid meile rumalatele seaduse ja vastava punkti, mis reguleerib mootorratta müra normtaset?

Elamualal on kehtestatud liiklusmüra piirtasemeks elamu teepoolsel küljel päevasel ajal 65 dB ja öisel ajal 60 dB ning segaaladel vastavalt 70 dB ning 60 dB.
Täpset seaduse punkti ei viitsi otsida.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”