Hälvik- Mootorratturid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

VincentX

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas VincentX »

S.S.D.D. kirjutas:

Eile õhtal ca kella 21:00 paiku tuli mulle Suur Sõjamäel üks "madallendur "vastu autode vahel slaalomi sõites. Kui nüüd õieti mäletan, siis ilma tuledeta ja kiirus oli silma järgi ikka üle 100 km /h. Mõni sekund hiljem süstis järel eravärvides tulede meres politsei auto...

Lihtsalt jube ootamatult tuli see mootorratas ja ilma tuledeta tsikli nähtavus oli üli kehv, eriti veel vastu loojuvat päikest sõites autoga. Mul on kombeks teel olevatest aukudest ja lohkudes mõõda põigata samuti.... õnnkes sellel teeleõigul neid ei olnud.Suht õõvastav tunne on kui ei kusagilt mingi tuledeta tsiklist vastu lendab ülisuurel kiiruse mõõda tee keskel olevat katkendjoont. Saan aru, et sõideti ära seadusesilma eest aga no pagan... mõelda võiks ennem ikka potensiaalsetele tagajärgedele. :shock: Ületad kiirust julge ka vastutada! Ei taha, et mingi tsiklist " madallendu "tehes mulle auto salongi sõidaks :evil:

sõidabki sulle salongi ja koos rõõmsalt sõidate edasi.

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

murukannike kirjutas:
Nuclear kirjutas:

Sel juhul oleksin ka juba hauas. Tükk aega olid järgi sõitnud maanteel, mina neid peegleid ka kogu aega ei vahtind, kui ükskord röökariga külje all ehmatas nii et pidin püksi tegema.......... :evil:

ole nüüd hea ja vaheta mootorratas kiiktooli vastu, sinusuguseid mõttetuid tolguseid pole vaja teedele koperdama. pärast jälle vingutaksee, et autojuhid keeravad ette ja ei näe, aga endal on silmad perse all kinni.

Kiiktool mul juba on. Aitäh! Sinusugused foorumikõvatajad, kõrvatagused alles märjad, tuleks saata ümberni...misele. Kui peegleid kogu aeg ei jõllita siis ei saa auto ka ootamatult ette keerata, mõistad, jõudsid jälgida või pean aeglaselt uuesti kirjutama.
Kui midagi veel oli siis tel. nr. on paar rida allpool.....

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

pahadeplaneet kirjutas:

Oleks kroom olnud, siis oleks vabandatav?

Äkki baigimees, loll kui lauajalg sinu veendumuses, vaatas pilti: "Ahhaa! Pildil on ju meees ja ratas! Minu koht!"

PS. Ei pea invakohale parkimist absoluutselt õigeks, aga mölisemata ei saanud ka jätta :mrgreen:

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

pahadeplaneet kirjutas:

Kui üks bike pargib invakohale ja sina mõistad selle najal kõik ülejäänud baigimehed invaliidiks, siis oled ise hullem invaliid. :wack:

Tegelikult on jõle vahva, kui inimene pargib inva kohale, hakkab poodi mine ja tuletad talle meelde, et inva märk jäi panemata. Korra sõbraga tüütasime üht luksusauto juhti, kes "oli unustanud" märgi klaasile panna. Tüüp hirmsasti punastas ja kiirustas poodi, meie taga räägime,et nii saad trahvi ju. :mrgreen:

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

tahaks ka möliseda :mrgreen:
miks te bike vennad kohe arvate et see sõna invaliidid kohe teie kohta ja ainult teie kohta käis
mingi ego küsimus?
mina , lugedes seda pahadeplaneedi posti vaatasin tiba hoopis teise pilguga seda posti , aga noh võib olla see minu viga :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Raiki kirjutas:

mingi ego küsimus?
mina , lugedes seda pahadeplaneedi posti vaatasin tiba hoopis teise pilguga seda posti , aga noh võib olla see minu viga :)

Ei, aga kodanik on teada-tuntud baigivihkaja. Olen üpris-üpris kindel, et vastav pilt, aga valestiparkiva kroomiga oleks tal ehk postitamata jäänud. Ma muidugi olen eelarvamuste kütkes kah kogu aeg 8)

mart211

Raiki kirjutas:

tahaks ka möliseda :mrgreen:
miks te bike vennad kohe arvate et see sõna invaliidid kohe teie kohta ja ainult teie kohta käis
mingi ego küsimus?

Kommentaaris oli invaliidid(mitmuses)

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Tüüpiline eestlaslik lahmimine nii siin, kui ka krimi portaalis. Rattast invakohal pilt tehtud ja kohe üles kui huligaan vms. Kas pildi autor on ikka veendunud et mootorrattaga saabus kohale mittepuudega juht? Kas on kuskil sätestatud et liikumispuudega isik ei või mootorrattaga sõita. Mäletan, et aastaid tagasi sõitis Tallinnas ringi ühe käega mootorrattur.

Ei õigusta invakohale parkimist valedel alustel, aga alustusks võiksid inimesed natuke mõelda ja veenduda, et asjad on nii nagu nad paistavad. Tihtipeale mõeldakse probleem suureks oma peas ja serveeritakse seda kui absoluutset tõde.

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

harimal

Lugemata postitus Postitas harimal »

efendi kirjutas:

Mäletan, et aastaid tagasi sõitis Tallinnas ringi ühe käega mootorrattur.

Võrus sõidab siiamaani üks krossiõnnetuse tagajärjel käest ilma jäänud tegelane bike'iga ringi. :bsmile:

Kasutaja avatar

mythbuster
Tsikkel: Suzuki TL1000S-R

Lugemata postitus Postitas mythbuster »

Aga teada tuntud tõde ongi juu, et Eestlane on vihkamist, õelust ja kadedust täis!!! Minul tekib vahest küsimus vaadates neid invakohal parkimestest tehtud pilte, et kas invaliid tähendab, et sa oled vaene ja ei võigi luksusautot või tsiklit omada?... ja kui omab ja invakohal pargib siis on liiklushuligaan. Tõesti võiks mõelda ja veenduda, et vahest äkki ongi asjad nii nagu nad paistavad! Inimesel ei pea jäsemed puuduma, et invaliid olla!
Rohkem tolerantsust ja mõistmist kaaskodanikud!!!

mart211

mythbuster kirjutas:

Aga teada tuntud tõde ongi juu, et Eestlane on vihkamist, õelust ja kadedust täis!!! Minul tekib vahest küsimus vaadates neid invakohal parkimestest tehtud pilte, et kas invaliid tähendab, et sa oled vaene ja ei võigi luksusautot või tsiklit omada?... ja kui omab ja invakohal pargib siis on liiklushuligaan. Tõesti võiks mõelda ja veenduda, et vahest äkki ongi asjad nii nagu nad paistavad! Inimesel ei pea jäsemed puuduma, et invaliid olla!
Rohkem tolerantsust ja mõistmist kaaskodanikud!!!

100% nõus, et ei tasu kohe järeldama hakata, isegi siis kui enamjaolt on järeldused õiged. Olen näinud invakohal uhket autot, Lasnamäe Centrumi ees, märk oli ka peal. Mõtlesin taaskord, et näe millised vennikesed. Ootasin tuttavat seal ja vahepeal tuli ratastoolis mees, kes sinna uhkesse autosse rooli taha läks. Peale seda ei julge enam midagi järeldada. Samas olen näinud naisterahvast, kes Pirita selveri ukse ette sinisele kohale sõitis, võttis kindalaekast hunniku kaarte, veidi lappas, pani invaliidi märgi peale ja kappas rahulolevalt sõbrannaga poodi.

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Invaliidi transportival masinal on sama moodi õigus sinisel kohal parkida
Seega isegi kui tuleb terve mees istub autosse ja sõidab minema , siis oleks ka kasulik vaadata järgi et ega ta äkki ei lähe hoopis ukse juurde puudega inimest peale võtma !

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Ega jah.. ärge järeldage siin midagi. Sellest ju igalpool juttu olnud et eestlased poolsandid kõik. Sõjaväkke ei kõlba pooledki. Küll on vask kott väiksem ja küll on parem kõrv lühem. Mis see vanem generatsioon parem siis on.

mart211

Raiki kirjutas:

Invaliidi transportival masinal on sama moodi õigus sinisel kohal parkida
Seega isegi kui tuleb terve mees istub autosse ja sõidab minema , siis oleks ka kasulik vaadata järgi et ega ta äkki ei lähe hoopis ukse juurde puudega inimest peale võtma !

Sellised on väga tihti näha haiglate ees. Magdaleena haigla ukse ees oli mingi aeg tagasi pidevalt üks inva märgiga vanem mersu, mille juht koera paitas ja väljas suitsu tegi.

Kasutaja avatar

konstruktor
Tsikkel: Kawasaki EN500
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas konstruktor »

Invaliidikohal võib parkida ka see kes nt. pimedat veab. Autol peab sel juhul märk olema. Ja paljud pimedad ei paista pimedad välja - olen ise näinud kuidas ühele pimedale poe ees otsa joosti ja karjuti: Kas pime olete või???

Kasutaja avatar

zaize

Lugemata postitus Postitas zaize »

Musta enduro omanikule, numbriga 75R*, kes sa oled terve suve läbinud Tallinnas Salme tänavat täisgaasiga.
Paremal päeval töötab peale sinu lahkumist tänaval kõigest ühe auto signalisatsioon - kehvemal päeval on neid 4-5 olnud.
Usu mind - need ei ole püstised pöidlad mida sulle teeservast näidatakse. :evil:
Paar kodanikku lintsiks sind hea meelega - mina luban et teen politseisse avalduse - vähemalt kordus ülevaatuse saad ikka.
Elurajoon ei ole koht kus toru puhtaks lasta, seda nii detsibelle kui ka kiirust silmas pidades.
Samal tänaval siin liigub näiteks iga päev ka üks KTM ja tema saab kuidagi hakkama normaalselt kulgemisega.

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

zaize kirjutas:

Musta enduro omanikule, numbriga 75R*, kes sa oled terve suve läbinud Tallinnas Salme tänavat täisgaasiga.
Paremal päeval töötab peale sinu lahkumist tänaval kõigest ühe auto signalisatsioon - kehvemal päeval on neid 4-5 olnud.
Usu mind - need ei ole püstised pöidlad mida sulle teeservast näidatakse. :evil:
Paar kodanikku lintsiks sind hea meelega - mina luban et teen politseisse avalduse - vähemalt kordus ülevaatuse saad ikka.
Elurajoon ei ole koht kus toru puhtaks lasta, seda nii detsibelle kui ka kiirust silmas pidades.
Samal tänaval siin liigub näiteks iga päev ka üks KTM ja tema saab kuidagi hakkama normaalselt kulgemisega.

ratas liigub täisgaasiga ja Sa jõuad lugeda numbrit? erikuradikotkasilm!
kui tahad rahu ja vaikust,siis koliks äkki metsa elama? kusagil magalas elades peab arvestama loomulikult sellega,et on myra ja kära igas suunas kuulda.

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

pahadeplaneet kirjutas:
reimps kirjutas:

Olen üpris-üpris kindel, et vastav pilt, aga valestiparkiva kroomiga oleks tal ehk postitamata jäänud. Ma muidugi olen eelarvamuste kütkes kah kogu aeg 8)

http://www.krimi.ee/?fbc&id=3091
http://www.krimi.ee/?fbc&id=2507

p**s* pasaplaneet oled ikka ehtne näide värdjast. Need pildid olid enne bike pilti, aga no sinusuguse invaliidi puhul pole midagi imestada, et sa neid siia üles ei pannud.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

kui tahad rahu ja vaikust,siis koliks äkki metsa elama? kusagil magalas elades peab arvestama loomulikult sellega,et on myra ja kära igas suunas kuulda.

Selle jutuga võid küll ise rahumeeli puutaha kolida. Ka linnas on kehtestatud müranormid (nii püsiv kui hetkeline), mida ei või ületada, oled sa siis tsikliga või muidu normaalne inimene. See metsa kolimise möla on hale demagoogia, linnas elamine ei pea tähendama ülemäärase müra pidevat talumist. Ma ei räägi praegu kesklinnast, ka Pirita, Nõmme jms on täiesti linnas asuvad kohad, kus kitsastel tänavatel lahtiste torudega paugutamine viitab nii olematule lastetoale kui ajukahjustusele.

Üks küsimus aga vaevab mind juba pikemat aega: kas neil sõelavabade sumpsidega pläristajatel endal ei hakka närvide ja kuulmise peale see pidev lärm?

Kasutaja avatar

sepp

sang kirjutas:

Selle jutuga võid küll ise rahumeeli puutaha kolida. Ka linnas on kehtestatud müranormid (nii püsiv kui hetkeline), mida ei või ületada

linnas on ka kiirusepiirang 50kmh... kas paned käe sydamele ja ytled,et oled nii viiemees,et ei ole seda kunagi yletanud? Ja kui oled kunagi rikkunud seadust ja ületanud kiirust,siis pole Sul küll mingit mõtet võtta sõna mingis normi teemas. :wack:

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

sang kirjutas:

Selle jutuga võid küll ise rahumeeli puutaha kolida. Ka linnas on kehtestatud müranormid (nii püsiv kui hetkeline), mida ei või ületada, oled sa siis tsikliga või muidu normaalne inimene. See metsa kolimise möla on hale demagoogia, linnas elamine ei pea tähendama ülemäärase müra pidevat talumist. Ma ei räägi praegu kesklinnast, ka Pirita, Nõmme jms on täiesti linnas asuvad kohad, kus kitsastel tänavatel lahtiste torudega paugutamine viitab nii olematule lastetoale kui ajukahjustusele.

Üks küsimus aga vaevab mind juba pikemat aega: kas neil sõelavabade sumpsidega pläristajatel endal ei hakka närvide ja kuulmise peale see pidev lärm?

ma olen lihtsalt selline urgitseja! kas sa annaksid meile rumalatele seaduse ja vastava punkti, mis reguleerib mootorratta müra normtaset?

Kasutaja avatar

zaize

Ja sina muidugi arvad et ma suvi otsa kannatasin ja nüüd enne peatset hooaja lõppu võtsin vaevaks sõna võtta.
Selles probleem oligi, et ei suutnud seda numbrit kuidagi fikseerida ka vahetult tee ääres seistes. :shock:
Tänu juhusele sattusin lihtsalt autoga ristmikul korraks ta taha.

Sinu viimase kirjutatud rea kohta ei oskagi midagi kosta - kas lihtsalt provotseerid v oledki kolksuga. :wack:

Kasutaja avatar

Filomen
Tsikkel: CBF1000F '11

Lugemata postitus Postitas Filomen »

Psaiko kirjutas:
sang kirjutas:

ma olen lihtsalt selline urgitseja! kas sa annaksid meile rumalatele seaduse ja vastava punkti, mis reguleerib mootorratta müra normtaset?

Elamualal on kehtestatud liiklusmüra piirtasemeks elamu teepoolsel küljel päevasel ajal 65 dB ja öisel ajal 60 dB ning segaaladel vastavalt 70 dB ning 60 dB.
Täpset seaduse punkti ei viitsi otsida.

harimal

Lugemata postitus Postitas harimal »

sang kirjutas:

Vastus - pärast esimest paari hooaega hakkab :bsmile:
Rajal päästavad bike'iga sõites kõrvatropid, aga nt customiga pikemalt ringi vurades on abi Tsummilt või Trammilt ostetavatest sumpavaigistajatest.
Kusjuures Cobra custom rataste sumpsidel on vähemalt viimasel ajal rattapoolsel küljel ka kenad augud silenceride fikseerimiseks :bsmile:

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

zaize kirjutas:

Sinu viimase kirjutatud rea kohta ei oskagi midagi kosta - kas lihtsalt provotseerid v oledki kolksuga. :wack:

Äkki oligi mõni tema kahe rattaline :ner:

Kasutaja avatar

zaize

demineerija kirjutas:
zaize kirjutas:

Äkki oligi mõni tema kahe rattaline :ner:

Nii palju kui mina tean liigub kodanik sepp pikendatud kiigedega ratastel.

Kasutaja avatar

demineerija
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas demineerija »

zaize kirjutas:

Nii palju kui mina tean liigub kodanik sepp pikendatud kiigedega ratastel.

Mõni liigub vahel harva pumbatava peenisega ka.. :wack: (lol)

Kasutaja avatar

sepp

zaize kirjutas:

Ja sina muidugi arvad et ma suvi otsa kannatasin ja nüüd enne peatset hooaja lõppu võtsin vaevaks sõna võtta.
Selles probleem oligi, et ei suutnud seda numbrit kuidagi fikseerida ka vahetult tee ääres seistes. :shock:
Tänu juhusele sattusin lihtsalt autoga ristmikul korraks ta taha.

ju olen kolksuga sest tsiklihääled vapsee ei häiri,mida rohkem - seda parem. :mrgreen:
aga hälvikuks ma kyll ei tembeldekas kedagi sellep,et mõnele ei meeldi ratta hääl või mõne auto hakkab karjuma.
Sul on elus ikka head juhused.. proovi homme bingot ka,ehk jälle tuleb juhus appi... ära unusta võidu puhul sooja soovituse eest mulle % anda ;)

Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

sepp kirjutas:

Sepp krt. jäta mu noor sugulane rahule....
esiteks kõigil pole raha et teadküllmillise summa eest teadküllkuhu penthouse appartament osta :ner:
teiseks see ratas liigub põhjagaasiga nagu ratastraktor ju.
kolmandaks on mul täna sünnipäev ja ma tean ühte meest kellele pole see veel meelde tulnud (togi)

Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”