Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Käega tervitamisest.
A sa küsind politseionu käest, et kuda sa siis käega suunda peaksid näitama kui sa kätt lenksu küljest lahti ei tohi lasta
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
Tal oli paha päev vist, ma ei hakanud. Enamus mundrimeestest peaks sellise "täpsustava " küsimuse küsimist ülbamiseks ja siis saad politseis sponsoreerida
Eile linnavajel sõites oli politsei kiirust mõõtmas ja nii ma siis näiatasin vastutulevatele mootoratturitele näpudega õlale paguneid, ei tea kas nad ikka said must õigesti aru.Vastu tervitati küll. Ja Pärnu künklikele teedele mõeldes ei hakkanud tulesi vilgutama, sellest poleks küll aru saadud. Aga loodan, et päästsin kedagi radarissse sõitmisest.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
irw, sellise liigutuse peale ei oskaks küll ära arvata, et mis värk on. oleks võinud võtta sõidu ajal juba rahakoti välja ja näidata oma id kaarti, et nagu ametiisik teel?
See ka võimalus, aga kuskil eelneval teemas nendest käemärkidest just käega või õigemini näpudega õlale näidates pidi tähendama politseid. Varjant oli veel näpuga vilkurit imiteerida, aga see ka kuidagi kahtlane. Kuidas siis ikkagi peakas politseist märku andma kaassõitjale, et ta ikka aru saaks et politseid mõtlen, mitte ei vehi niisama.
-
- Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 31 korda
Mis vanal heal tuledega vilgutamisel häda on, läbi aegade kõigile teada ja arusaadav.
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Kahjuks häda on see ,et paljud tsiklimehed kui neile lihtsalt tuledega vilgutada mõtlevad ,et tervitab. Siis kui tsikel tsiklile vilgutab.
kui autoga vilgutatakse saavad kohe aru.
Õlale pagunite näitamine vana kome vane ajast. paljud saavad aru paljud kindlasti ka mitte.
-
- Tsikkel: vfr
mulle võib igat moodi näidata, ikka saan aru. arvata võib et tegelikult kõik saavad kes tahavad
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Keegi ükskord tiirutas näpuga pea kohal ka, et nagu vilkur või midagi. Naljakas nägi välja, aga oli kasulik teada.
Endal küll vahel autod vilgutavad,siis venin mõned kilomeetrid täpselt spido järgi,aga mente ei kusagil.Tundub,et mõned meelega vilgutavad ja naeravad pärast pihku.
Z1000 2014a-GSXR750-MT07 2018- Z900 2020a
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Pigem Sulle tundus et vilgutati, tegelikult auto lihtsalt "noogutas" ennast tee ebatasasustes. Eriti on seda effekti tunda ksenoonidega.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Cado kirjutas:Kahjuks häda on see ,et paljud tsiklimehed kui neile lihtsalt tuledega vilgutada mõtlevad ,et tervitab. Siis kui tsikel tsiklile vilgutab.
kui autoga vilgutatakse saavad kohe aru.Õlale pagunite näitamine vana kome vane ajast. paljud saavad aru paljud kindlasti ka mitte.
Samas, ma ise pole tervitamise teemas selline kogenud ja nii aga tuledega võiks poltiseist märku anda ja käega tervitada nagu näiteks siin teemaks kombeks olnud siiamaani
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Hiljuti oli mul kogemus, kus vastutulev motikas vehkis tervituseks kõvasti rusikaga Ma ei saanud kohe aru, miks ta muupeale nii kuri oli aga umbes kilomeetri pärast oli pollar väljas ja tagantjärgi olin sellele tüübile üsna tänulik. Kuidas sa rattale ikka märku annad, et pollar väljas. Täistuledega vilgutamine ei anna rattal ju miskit effekti.
Aga Soomes tervitavad ratturid teisi jalaga, mis on ka täiesti põhjendatud., kui käed-jalad tööd täis ei saa ju kätt lenksust tervituseks lahti lasta, nii nad siis vehivadki jalaga
Aga Soomes tervitavad ratturid teisi jalaga, mis on ka täiesti põhjendatud., kui käed-jalad tööd täis ei saa ju kätt lenksust tervituseks lahti lasta, nii nad siis vehivadki jalaga
Päris koom oleks vaadata,kui linnas autode vahel mõni mees hakkaks jalgadega tervitama Riistvõimleja vist saaks sellega hakkama.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
rico kirjutas:Aga Soomes tervitavad ratturid teisi jalaga, mis on ka täiesti põhjendatud., kui käed-jalad tööd täis ei saa ju kätt lenksust tervituseks lahti lasta, nii nad siis vehivadki jalaga
Päris koom oleks vaadata,kui linnas autode vahel mõni mees hakkaks jalgadega tervitama
Riistvõimleja vist saaks sellega hakkama.
sai juunis 3600km mööda erinevaid soome paiku kolistatud ja mitte keegi ei vehkinud jalaga - ikka viisakalt visati käppa vastu ....
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
rico kirjutas:Endal küll vahel autod vilgutavad,siis venin mõned kilomeetrid täpselt spido järgi,aga mente ei kusagil.Tundub,et mõned meelega vilgutavad ja naeravad pärast pihku.
Kui Su vaesekese elu ainult mendihirmus kulgeb, oleks äkki kaval kaaluda võimsa riisiraketi näiteks Minski vastu vahetamist Jäägem ikkagi:
- teemasse
- korrektseks

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Euroopas kohtab samuti üsna palju jalaga viipamist ... aga seda tehakse ikkagi möödasõidul, mitte vastu tulles .
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Politseist teatamiseks teevad ratturid pea kohal käega ringjaid liigutusi, nn. vilkurit!
rofl, kui näete tallinnas tuhmmusta Aprilia SR50R liikumas, punane iste, sinise spidi tsiklijope ja mustade kinnaste ja kiivriga juht, siis visake ikka käppa, ma annan kõigile ja alati, kui näen neid :O
tali kirjutas:rico kirjutas:Endal küll vahel autod vilgutavad,siis venin mõned kilomeetrid täpselt spido järgi,aga mente ei kusagil.Tundub,et mõned meelega vilgutavad ja naeravad pärast pihku.
Kui Su vaesekese elu ainult mendihirmus kulgeb, oleks äkki kaval kaaluda võimsa riisiraketi näiteks Minski vastu vahetamist
Jäägem ikkagi:
- teemasse
- korrektseks
Ei ela ma mingis mendihirmus vaid sõidan nagu enamus väike +km/h ja tänu valvsusele pole ka viimased 10a
trahvi saanud.Sa vist keerad rutskat juurde kui keegi sulle tulesid vilgutab Ja mis puutub teemasse jäämist;
1.loe postitusi ja veendu,et mina ei kirjutanud vilgutamisest esimesena.
H.P kirjutas:Mida sa kõigile ja alati annad?
![]()
aga miks mitte, minu arust see on väga lahe komme ja muidugi elementaarne viisakus
kui sa juhuslikult veits mööda ei mõtle
Kiluf kirjutas:H.P kirjutas:Mida sa kõigile ja alati annad?
![]()
aga miks mitte, minu arust see on väga lahe komme
ja muidugi elementaarne viisakus
Selle peale ei oskagi muud küsida, kui klassikaline "oled m või n?"
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
Kiluf kirjutas:viiiiittttaaaamiiin
M! aga, ma mõtlesin et ma annan KÄPPA
Et siis hoopealt, sina liigud 50km/h ja vastu tuleb teine sama hooga ja siis surute käed kokku? "Käppa andma" ei ole ju lehvitamine!
Let the good times roll.
olgu nii tähenärijad, ma lehvitan, hambad laiali kõigile kaherattaliste juhtidele
Kiluf kirjutas:olgu nii tähenärijad, ma lehvitan, hambad laiali kõigile kaherattaliste juhtidele
Vaata, et sa ikka lehvitad, kui ma jalgrattaga vastu sõidan sulle
sentry kirjutas:Sul kiiver ikka peas? Läbi kiivri naeratust ei näe.
Nooo... lahtisekiivrimehed on alati silma paistnud oma säravvalge naeratuse poolest
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.