Autokoolid

j6rr-

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas j6rr- »

CPI SX kirjutas:

Soodne ei ole alati hea!
Vaata mõned autokoolid pakuvad tsiklilube teha, neil vast isegi leidub ka tsikkel ja kiiver kuid puudub muu varustus/riietus. Platsisõitu õpid ise kui sedagi, keegi ei seleta keha hoiakud ja isteasendit jms mis esmapilgul tunduvad tühistena kuid mis on kuradima mõjuvad ja effektiived. Alati igal ühele ei sobi üks või teine mootorratas, hea kui saad nt valida.

Ka kallis pole alati hea! Varustus ning riietus on olemas. Sõidukogemust on kolm aastat ja teooria on ka selge(kogemusi juba on ning olen palju lugenud ning teste lahendanud). Kahjuks on autokool kohustuslik ja tahaks selle võimalikult soodsalt ära teha.

ei tea mis süsteem sul on aga mina sain tartus vasara autokoolis 7k eest a2 + b.
ja siis eraldi ark.
6 kilo a kati eest on ju suht julm vähemalt minuarust :?

Kool võiks asuda Keila lähedal ja autokooli maksumus peab jääma sinna 4k kanti, A ja B kat-i samaaegsel tegemisel võib hind olla 8k kanti.
j6rr - kuidas A ning B kati tegemine samaaegselt välja nägi? Tahaksin teha nii et kõigepealt teooria ning tsikli sõidud(et tsikli sõidud talve peale ei jääks...) ja peale seda siis auto sõidud... on nii võimalik?

no mina läksin veebruaris. algul oli teooria ja samaaegselt ka autosõit. siis tuli kevad ja mingi mootoratturi lisaõpe vms. no kuidas teha ümberpõikeid, üldse tsikli peal olla jms. 2 korda teooria tundides käima ei pidanud seega läks too kähku. ja siis tsiklisõidud.

ise saad valida. sügisel saad kindlasti algul teha teooriaga samal ajal tsiklisõite. ja siis hiljem autosõit. võid teha ka samal ajal auto ja tsiklisõite.
pmst nii kuidas ise tahad :P

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”