NOLAN kiivrid

Kasutaja avatar

Karutapja
Tsikkel: EuroPannoonia

Re: NOLAN kiivrid

Lugemata postitus Postitas Karutapja »

Mul oli n102 ja tänavu ostsin n103. Mõlemad mõõdus L, aga 103 oli OLULISELT suurem (ostsin siiski, kuna sain värvipraagi ja ühe kruvi puudumise tõttu väääga palju soodsamalt). Liigsuuruse probleemi (pead raputades "keerles") lahendasin voodri alla 2 mm neopreeniringi kleepimisega. Nüüd toimib täiesti.
Müra tundub 103-l olevat valjem või vähemalt häirivama kõlaga - kõrgema tooniga kui 102-l
Müra on rohkem vasakul pool, kus on päiksevisiiri kang. Plaanin mahti saades natuke ka välisdisaini kallal niperdada, et seda müra taltsutada.
Visiiri lukustumine erinevatesse asenditesse on 103-l õnnetu - 100+ km/h korral kolksatab visiir (kui just tuuleklaasi taga parajasti ei istu) igast (ka alumistest "irvakil") asendist kinni. Kusjuures päris lahtisest asendist kinni lajatudes ehmatab-üllatab esimestel kordadel päris korralikult. Ja kinni laksatamst saadab Gustavsbergi peldikupoti prill-laua sulgemise heli :P Kuna mul rattal suht toimiv tuuleklaas, siis tegelikult meeleldi jätaks visiiri erinevatesse asenditesse lahti aegajalt. Või siis sõidaks näiteks ainult päikesevisiir all. 102 lukustus asenditesse korrektselt.
103 päikesevisiir on peaaegu täitsa hea (102 oma oli mõtetu, kuna oli väljaspool). Ainus puudus, et päris alumisse asendisse pannes ulatub täpselt ninaotsani ning vibra tõttu hakkab viimane sügelema.

Kokkuvõte - kui toodetaks 102-te sisemise päiksevisiiriga, ostaksin kindlasti selle. Aga praegusel juhul... ilmselt ikka 103.

103 ostes proovisin ka Caberg Justissimot (see on www.infinitymotorcycles.com naeruväärselt odavam kui Eestis), aga müra kõla oli mulle täiesti vastuvõetamatu (eelmise rattaga kusjuures oli Justissimo oluliselt vaiksem kui 102).

Seega kiivrit ostes ikkagi vaja oma rattaga vastavat kiivrit proovida. Ja mitte 2 km vaid soovitavalt vähemalt 50 km.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”