Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Võrtsijärve 2-päevane ENDURO

Lugemata postitus Postitas lärm »

Reeglid on sellised ,et tsikkel peab olema arvel ja loomulikult ka vastava katekooria juhiluba, aga korraldaja pole kohustatud seda kontrollima -sest sõitja tuleb omal vastutusel kui soovib sõita ja kui ei soovi pole vaja tulla -kogulugu.
Minul on ka veel tehtud Ifis selline kindlustus et korraldajale ei jää kindlasti mingit vastutust.Aga sellegipoolest on eelnevas jutus tõepõhi all ja egas ma kedagi nüüd sihilikult kutsuda küll ei soovi et tulge krossikatega ja ilma lubadeta.4kuud on aega tehke load ja võtke masinad arvele.tehnilises kontrollis vaadatakse ,et masinal oleks tuled küljes ja number taga ülejäänud asjade eest vastutab sõitja ise et kui politsei teda peatab .Lätis on samamoodi,lube ega tehnilist passi ei kontrollita.(sõitja vastutab ise et asja d korras on)Eriti suur asi pole ka poest patarei osta ja esitule lamp põlema panna(nagu ka paljud teinud on)
Nagu ma ka ennist rääkisin üritan raja ikka teha 95% teest kõrvale .eestis on vist 16 eluaastat miinimum vanus kui tsikli load saab ,seega pole alla 16 aastatel sõitjatel ka asja sellele üritusele kahjuks.

Alati saab ju ka tee kõrval sõita ja üle tee saab ka masinat lükata nagu eelnevalt räägiti ,seega natuke seadusi väänata kui huvi ikka sõtma tulla on.Kui me punkti pealt seaduste järgi elama peaksime ,siis mina olek juba ammu igavuse kätte ära surnud 8)

Aga las saada rada mul läbi sõidetud ja siis paari kuu pärast annan märku kas üldse teele asja või saame äkki üldse ilma sõiduteeta see 60 km rada sisse veetud mis oleks kõige parem.Las saada ka võistlus juhend üles siis on kindel mismoodi võib sõitma tulla ja mismoodi ei või...
Edu ja elage seaduste järgi.
lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”