Autokoolid

Kasutaja avatar

kaoz
Tsikkel: BMW R850R

Re: Autokoolid

Lugemata postitus Postitas kaoz »

Priit_IZ kirjutas:

Kurat võtaks koolitusfirmale makstakse selle eest raha, et nad ÕPETAKSID. Sealne kaader annab ainult ratta platsisõiduks välja eeldades, et oled juba aastatuhandeid sadulas olnud. Keegi sinuga tegeleda ei viitsi, ainult platikasutus maksu korjatakse pärast lisaks, ning seletatakse, kui sitasti ikka sõidad.
...
Järgmine sõidukord on igatahes meil reeglid paigas, et kes on õpilane, kes õpetaja, kes maksab ja kellele makstekse mille eest. (togi) Juhul, kui see peaks mingeid ebameeldivusi, või probleeme tekitama, siis tuleb ilmselt kooli vahetada.

Väga ebameeldib kogemus igatahes.

Käin ka Motokoolitus OÜ-s ja pole platsist kaugemale jõudnud, lohutan end, et läksin täiesti null teadmistega ju.

Esimesega korraga sain aru, et erilist keegi minuga ei tegele. Järgmine kord olin targem ja hakkasin ise küsima. See veidi aitas, aga kui küsisin, et mida valesti teen, siis öeldi lihtsalt: Harjuta veel!

Teine asi, mis härib on see, et iga kord antakse erinev ratas, millega kaasas juhendaja sõnad "Iga rattaga peab oskama sõitma". See tähendab, et pean kõigepealt rattaga harjuma, ma saan aru, et algul on see loomulik. Aga kas iga tunni alguses pean oma paarkümmend minutit pühendama rattaga harjumisele, sest kohe ju manööverdama ei hakka, kuna pole tunnetust: sidur, pidur, gaas, pöörde võimalus (kaitserauad osadel päris suured) jm. Seega maksan osa oma tunnist mitte harjutamise ja õppimise eest, vaid erinevate ratastega harjumise eest.
Ma arvan, et ei hakka iga kord erineva rattaga sõitma, omal endurokas olemas. Loogiline on see, et kui mõne teise ratta võtan, siis peab kõigepealt harjuma sellega, kuid kas see on vajalik koolis iga tunni alguses?!

Nüüd plaan edaspidi platsi oma rattaga teha, sõber viib kohale ja harjutan seni kuni selge. Eks vaatab kuidas linnasõiduga olema saab, kui kunagi sinna jõuan. :roll:

Olevik: BMW R850R
Minevik: Suzuki GSF1100F
Minu esimene: Suzuki Freewind

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”