KTM või YAMU või=?
-
Teema algataja - Postitusi: 495
- Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R
Re: KTM või YAMU või=?
saqu kirjutas:Miks peab ratas võimalikult kerge olema, kui sa rajal ei käi ja tänaval sõidad
![]()
Hooldusvälbad on EXC-l ja WR-il sarnased, tänaval sõitmiseks sobib EXC vast paremini, kuna on 6 käiku, kuigi selliseks kasutamiseks ei ole nad mõeldud päriselt. Kas sa ikka sõita oled proovinud nendega
![]()
![]()
Suht ebamugavad mõlemad pikemateks sõitudeks.
Ütleme siis nii, et kuna ma olen kolm aastat 125 excga sõitnud siis ma tean väga hästi kui beamugav see on. Aga kerge sellepärast et pulli saaks hästi teha( wheelied, stoppied, endod), metsas käin ma ikka ka aegajalt. Ega ma siis mingi matkamees ei ole kes 6 käiguga kuhugi maitea kuhu imedemaale sõitma hakkab mööda maanteesi. Enamus aega liiklen linnas, ja mida kergem on ratas, seda kergem on kõiki vigureid teha ja rasketest ja ohtikest olukordadest pääseda. Kui ma siiamaani vahetasin kolvi 50 tunni tagant, kütust panin iga 100kiltsa tagant(sinnajuurde ka igakord õli mis maksis 200.- liiter ja mida pidi koguaeg kaasas tassima) ja edasi ei liikund ja värisesin nagu mingi värdjas oma ratta peal, siis ma usun et hullem see olla ei saa. Põhiline et kui ma kuhugi vahest lähen ei peaks kolve seljakotiga kaasa vedama nagu siiamaani:D
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.