Halb Kütus
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 86
- Tsikkel: VFR 800, 2002->2009
Halb Kütus
Jõudu. Kuna ei leidnud päris sobivat teemat, siis algatasingi uue. Vabandan, kui lihtsalt otsida ei osanud. Tahtsin igatahes teada anda oma kogemusest halva kütusega, et kellelgi teisel samamoodi ei juhtuks. Ja sama võiks teisedki teha. Olen viimasel ajal hakanud sõitma 98-ga. Kütusekulu tundub väikesm olevat ja seega, ka vähesed kroonid on ikka sääst. Liikusin siis Põlvast Tõrva poole ja ei hakanud riskima, võtsin tee pealt kütust sellisest kohast naguPIKASILLA TANKLA . Maanteed täpselt nimetada ei oska, aga kes sealkandis vähegi liigub, teab kohta ikka. Tankisin ära, kõik korras, aga kui hakkasin Tõrva jõudma, hakkas mootor "pooma" ja pöörded käisid üles alla. Paaki vaadates tundus kütus hägune olevat, aga täpsema ülevaate jaoks tõmbasin veidi kütust ka pudelisse. Päev hiljem, seega täna siis, on pudeli põhjas vesi. Tanklasse helistades öeldi, et kas ma teen nalja, pole võimalik ja et esimest korda kuulevad üldsegi midagi sarnast. Ei teagi, kas olen rohkem kuri või kurb.
Loodan, et tegu oli vaid ühe korraga ja rohkem ei juhtu. Aga mõnusaid kilomeetreid ja päikest.
Re: Halb Kütus
Soss-Sepp kirjutas:Loodan, et tegu oli vaid ühe korraga ja rohkem ei juhtu.
Lootsin minagi Koplis tanklaga "7". Pärast teist korda otsustasin suuremate tanklakettide kaugast täitma hakata.
Ehk ühes teises teemas nutsin mõned kuud tagasi, kuidas tsikli ja auto paagid kurguni täis tõmbasin ning pärast käivitusega rõõmsalt vaeva nägin.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Re: Halb Kütus
Mina kasutan 98 kütust. On jäänud mulje, et 95 nagu tahaks detoneerida, madalatel pööretel. Vbl tundub ainult. Südamerahuks tangin ainult 98 kuna ratas on enda oma (mitte liisingu ega tööandja) ja läbisõit suve jooksul a la 4000 km, et hinnaerinevuseks tuleb selle koguse juures umbes 220 krooni. Pealegi tangitakse 98 vähem ja seda võltsida (veega segada ) pole eriti rentaabel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.