Kawasaki KX450F

racerx

Re: Kawasaki KX450F

Lugemata postitus Postitas racerx »

Võimalus tehniliselt lahendada sõidutehnilist probleemi ning selleläbi saavutada märgatav edasiminek sportlikes tulemustes on tehnikaspordi omapära.
Juhtumit, kus tehaseseades tehnikat põhiliselt teadmiste baasil saab muuta märgatavalt käepärasemaks, võib vaadelda kui suurepärast näidet tehnikaspordi tänapäevast kus hea tulemuse saavutamisel polegi niivõrd oluline ligipääs kallistele tuuningosadele kuivõrd teadmised ja avatud mõtlemine tehnika seadistamisel.

Kui keegi suudab, peale 15 mintsast oma jaoks kiiret sõitu, seda rullikut vähem keerata, siis tule ma annan sulle oma pilli ja näita kuidas sa lased 15 mintsa, sekund sekundisse aegu ja siis hakkad rullikut vähem keerama

Üldiselt ma keeran alati peale 15 mintsast sõitu vähem rullikut, kui ma olen näiteks 30 min sõitnud ( kui aus olla siis peale viimast korda kui ma kolkend mintsa sõitsin polegi ma rohkem nii teinud) siis arvan et igasugune kontakt rullikuga kuulub juba pigem ulme valdkonda krossirajal, nii et selle füüsilise ettevalmistuse poole võiks mõnesse uude teemasse kolida

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”