Kawasaki KX450F
Re: Kawasaki KX450F
Kui keegi suudab, peale 15 mintsast oma jaoks kiiret sõitu, seda rullikut vähem keerata, siis tule ma annan sulle oma pilli ja näita kuidas sa lased 15 mintsa, sekund sekundisse aegu ja siis hakkad rullikut vähem keerama. Erinevalt karpa pillidest, kus on mehaaniline ja sa tunned kuidas karpas asjad liiguvad, käivad pritsu pillidel asjad nats teisiti. Nimelt, on tegemist ikkagi pisikese arvutiga, mis vastavalt rulli lahtikeeramise nurgale, just nimelt nurgale, kas siis 20, 40, 60 või 80 kraadi, arvutab mootorratas ise palju on vaja kütust, millal on vaja sädet anda, millal miski midagi tegema peab. Ja kui käsi jämme on jäle lihtne niigi lihtsalt pöörlevat rutskat kuskil augupeal näiteks, 40 kraadini keerata, mis aga annab omakorda signaali edasi pritsesüsteemile, et 3000 pöörde juures, peab selliselt avatud gaasil käima selline pauk ja ongi jälle hoog üleval. Ja hoog on karm mis sellest pillist sellise nõksuga originaalist tuleb.
Hammakate vahetus ju mootorile endale ei mõju. Käiguvahed lähevad pikemaks/lühemaks aga mootor tõmbab ju ikka samaäkiliselt, või olen ma millestki valesti aru saanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.