Motopäev Sauel 30.05
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Motopäev Sauel 30.05
Hei bikerid! Laupäeval 30-ndal mail toimub Saue linnas Motopäev. Üritus algab kell 15:00 Mootorrataste ja Kaitseliidu paraadiga. Paraadile on oodatud osalema kõik mootorratturid. Mida laiem valik mootorrattaid osaleb paraadil, seda huvitavam on Saue linna inimestel. 15:30-neks on paraad läbi ja mootorrattad rivistatakse üles Saue Jaanituleplatsile. Jaanituleplatsil toimuvad võistlused. Kaitseliit näitab oma relvi. Päästerühm koos Tuletaltsutajatega õpetab, kuidas tuld kustutada ja annab huvilistele võimaluse ise tuld kustutada. 18:25 algab Kaitseliidu demonstratsioon. Kell 19:00 alustavad bändid esinemistega. Lavale astuvad Saue noorte bändid. Üritus lõpeb 21:00
Osalema ootame kõiki mootorratturid oma motikatega, et Saue linnas tekitada suuremat huvi mootorataste vastu.
Kohtume 30 mai Saue linnas!
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Re: Motopäev Sauel 30.05
Kust see paraad alguse saab? Kus kogunemine? Kas ka jaanitule platsilt või? Muidu olen ikka kohal
-
Paraad saab alguse 15.00 ''Mullaka'' mäe juurest, ehk siis Kuuseheki tänavalt.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No jahh!! Ma sel ajal alles Paides lastel külas
Pärast ehk hüppan läbi ikkagi. Paidet küll vahele ei jäta!
Kuuseheki tänavalt jaanitule platsile ja kaitseliit ees või? Üks korralik siduri põletamine ikka tuleb!
Aga mis on ühist mootorratastel ja Kaitseliidul?
+358458693818
-
- Kontakt:
vilosius kirjutas:Aga mis on ühist mootorratastel ja Kaitseliidul?
Nad mõlemad on seotud eluohtlikute tegevustega On minu poole ühene arvamus öösel.
Mina tahaks koguneda Saue tammikus,kuna tunnen isiklikult nii Rein Sauet kui ka Enn Tammikut,kes mõlemad olid minu kunagised ERSO kolleegid löökpilli rühmast
-
Teema algataja
HannesN kirjutas:vilosius kirjutas:Aga mis on ühist mootorratastel ja Kaitseliidul?
Nad mõlemad on seotud eluohtlikute tegevustega
On minu poole ühene arvamus öösel.
Täiesti õige, turvalisus eelkõige, selleks on kohal ka Päästerühm koos Tuletaltsutajatega kes õpetavad tuld kustutama. Esiteks on ikka tähtis turvalisus. Kui me kõik käitume turvaliselt siis kasvab ka Eesti iive
HannesN kirjutas:vilosius kirjutas:Aga mis on ühist mootorratastel ja Kaitseliidul?
Nad mõlemad on seotud eluohtlikute tegevustega
On minu poole ühene arvamus öösel.
Koerapüüdjatel on ka eluohtlik tegevus..
+358458693818
-
Meil siin linnavahel on kuulutustes kirjas, et toimub üritus ''Poistemängud õues'' või midagi säärast, ehk siis üritus korraldatud poistele ja isadele. Seega poiste ja isadega seostatakse ikka selliseid mehisemaid tegevusi ja hobisid nagu Kaitseliit ja mootorrattad(siinhulgas ei väida ma, et naised sellega tegeleda ei võiks).
Lisaks oli kirjas, et oodatud on ka rollerimehed, niiet kui keegi otsustab tulla, siis võib minuga ka ühendust võtta lööks kampa.
Üksi ma rolleriga sinna mootorrataste vahele põristama minna ei julge
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
http://uus.saue.ee/index.php?article_id ... on=article&&
Selline asi hoopis, mitte Motopäev..
+358458693818
vilosius kirjutas:Aga mis on ühist mootorratastel ja Kaitseliidul?
Mõlemil puuduvad täiskasvanud järelvaatajad (erinevalt skautidest).
TJEHTUD!? Paraadi alguseks oli kohal 9ratast, aga kuna kollonni tempo oli kaitseliidu masinate teha,siis oli sõidukiirus C´25 km tunnis ja kiirsõidu masinad ei tahtnud sellise kiirusega hästi püsti seista,mispeale nad tõmbasid lihtsalt minema. Peoplatsi jõudis siis 5 ratast, mis kogu tähelepanu endale said.Organisaatorid ära teinud tohutu töö.-kohal politsei,autokool,kaitseliit,päästeteenistus,toitlustajad, 2 ansamblit ja vahest siis ka mõnikümmend uudistajat. Aga tore oli ikkagi....
-
- Kontakt:
Ma ka suht rahul, eriti väikse promo kohta polegi väga läbi kukkunud üritus Tsikleid oli palju oli, mõni tuli ja teine jälle läks aga järgmine kord kindlasti parem
sai siis ka eile paraadist osa võetud kahju küll et 2 rattalisi oli vähe kohal
Jõudsin liiga hilja kohale, kella 18.00 ajal (järeltulijate tõttu) ja kahjuks nägin ainult karjamaa peal roomavaid ja põõsas luuravaid kaitseliitlasi...
Ahjaa... sellal laval olnud tüdrukutebändi lauljal oli tore hääl
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
sai siis ka eile paraadist osa võetud kahju küll et 2 rattalisi oli vähe kohal
ex ta selle pärast ole et väikses Eestis millegipärast kipuvad kõik üritused ühel päeval olema.. nu lihtsalt ei jõua igalepoole ju..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.