Rajale sõitma

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Re: Rajale sõitma

Lugemata postitus Postitas UMMI »

.Tere

tõesti ilusad pildid , tänud piltnikele , kuigi üks biker tegi veelseal pilte oma suure objektiiviga , kus need pildid siis on ??? (lol) . Ma kindel mineja see nädal ka , kurja meeldima hakkas see rada :D .

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

susla
Tsikkel: Back to Honda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas susla »

ma saadan lingi suure obektiivi omaniku eest :))
http://tomifoto.com/20090517_Aravete

Kasutaja avatar

wild
Tsikkel: honda vfr 800 v-tec.

Lugemata postitus Postitas wild »

(w) nojah võrreldes minu seljakoti tehtud piltidega on viimased ikka väga head.aga kui aravetel ikka sõita saab ja ilma on olen minagi kindel tulija.üritan enne nats luuret teha kas saab pühapäev sõita.seekord võiks ju kuskil linnas kokku saada ja kohe suurema pundiga peale lennatta? :bsmile:

ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel jõuab lennata.

Distortion

Lugemata postitus Postitas Distortion »

Tere!

Olles sõitnud bike-tüüpi tsikliga (Yamaha YZF R 1 - 2000 a.) küllaltki vähe (eelmine aasta: oktoober - november, see aasta alates aprillist), hakkas siiski mind huvitama ka rajal sõitmine.

Siit ka mõned küsimused: 1. Kus Eestis saab (tavaliiklusele suletud, turvalises kohas) kiiret siklisõitu harjutada, õppida?

Kood: Vali kõik

2. Kas keegi on vaevaks võtnud nende radade teoreetilise läbimise õpetuse (trajektoor,mahapidurdus - kiiruse lisamine, õige käiguvalik, videod, jne ....)?

Mäletan ainult ühte videot Sauga raja läbimisest pardakaameraga aga ei suuda sedagi leida.

Tänud!

Kasutaja avatar

aimar12
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aimar12 »

Soovitaks Sulle raamatut "Randmevääne II". Seal täpselt vastused Su küsimustele. Uuri kas kuskil veel seda saada on. Ise leidsin Velt'i poest eelmine aasta.
Siin teemas on läbi jooknud ka mingi sarja saated.

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

Distortion kirjutas:

Tere!
Olles sõitnud bike-tüüpi tsikliga (Yamaha YZF R 1 - 2000 a.) küllaltki vähe (eelmine aasta: oktoober - november, see aasta alates aprillist), hakkas siiski mind huvitama ka rajal sõitmine.
Siit ka mõned küsimused: 1. Kus Eestis saab (tavaliiklusele suletud, turvalises kohas) kiiret siklisõitu harjutada, õppida?
2. Kas keegi on vaevaks võtnud nende radade teoreetilise läbimise õpetuse (trajektoor,mahapidurdus - kiiruse lisamine, õige käiguvalik, videod, jne ....)?
Mäletan ainult ühte videot Sauga raja läbimisest pardakaameraga aga ei suuda sedagi leida.
Tänud!

Tsiklisõitu saad harjutada näiteks Aravetel, Raplas, Tabasalus ja loomilikult ka Saugal.
Esimesteks trennideks on Aravete ja Rapla parimad. Saad väikestel kiirustel kehaasendit reguleerida ja kurvitunnetust proovida. Parim on, kui keegi filmib kurvi sisenemist ja väljumist.
Mis puutub teoreetilisse õpetusse, siis jah - esimeses järjekorras loe läbi raamat "Randmevääne II"
Teiseks võiksid kontakteeruda Velt Motocenteriga ja uurida kas Hanno Velt ka sellel aastal Raplas sõidukoolitusi teeb, mis on algõpetuseks väga kasulik üritus.

... ja jätkuks eelmise aasta kahele Rookie Teami treeningpäevale, on meil jutuks olnud ka sel aastal samasuguse ürituse korraldamine. Oleneb ajast ja vahenditest loomulikult. Ka seal sai algtõed pikemalt lahti seletatud, ehk pühendasime rohkem aega uutele tulijatele ja esimesel treeningpäeval oli ka Velt kohal, kes nõu ja jõuga abiks oli.
Paraku on Mai ja Juuni võistluskalender nii täis, et kui üldse, siis vaevalt enne Juulit seda ette võtame. Kui aga asi teoks saab, tuleb sellekohane eraldi teema kindlasti ka siia foorumisse üles.

Seniks jõudu kallutamisel.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

squid

Lugemata postitus Postitas squid »

manager2 kirjutas:

... ja jätkuks eelmise aasta kahele Rookie Teami treeningpäevale, on meil jutuks olnud ka sel aastal samasuguse ürituse korraldamine. Oleneb ajast ja vahenditest loomulikult. Ka seal sai algtõed pikemalt lahti seletatud, ehk pühendasime rohkem aega uutele tulijatele ja esimesel treeningpäeval oli ka Velt kohal, kes nõu ja jõuga abiks oli.
Paraku on Mai ja Juuni võistluskalender nii täis, et kui üldse, siis vaevalt enne Juulit seda ette võtame. Kui aga asi teoks saab, tuleb sellekohane eraldi teema kindlasti ka siia foorumisse üles.

Seniks jõudu kallutamisel.

Tervitaks kahekäega selle ürituse kordumist! :bsmile:

Kasutaja avatar

UMMI

Tere

Vaadates ennast seal tsikli seljas , tundub ratas nii pisike aga kui arvestada minu pikka kasvu , siis on see täitsa normaalne (lol)

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

Karu159
Tsikkel: Yamaha R6 ´09

Lugemata postitus Postitas Karu159 »

Kas keegi täna Saugasse ka sõitma tuleb? :roll:

Life without racing is no life at all!!
Kasutaja avatar

yamahaR66
Tsikkel: Piaggio Zip SP 2

Lugemata postitus Postitas yamahaR66 »

Pühapäeval saab Aravetel rajale alles kella 2 või hiljemalt 3aeg. Ennem pidid jahimehed märki laskma seal ymbruses :D
Mina ise olen mineja, kui ilm väga koledaks ei lähe.
Kõik kellel huvi tulge kohale 8)

Yamaha Jog RR, Yamaha Aerox 100, Aprilia rs 125 , Yamaha R6, Yamaha R1
Kasutaja avatar

wild

terv.ma kah kindlasti kohal kui ilm lubab.

Kasutaja avatar

UMMI

tere

ma ka kindel osavõtja ,lepiks mindi aja kokku , et koos minna ?

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Koguneme 13.30 Susi hotelli juures Nestes?

Kasutaja avatar

UMMI

sobib

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

janar68
Tsikkel: Kawasaki zx10r

Lugemata postitus Postitas janar68 »

Paar rumalat küsimust siia homse Aravete kohta. Kas sinna sõidate Tallinnast ratastega kohale? Kas seal tankla lähedal, et saab paagi täis lasta enne rajale minekut? Kas mingi raja tasu on ka? Ma pole enne kunagi kusagil rajal sõitmas käinud ja sellest ka selline teadmatus aga oleks tänulik kui keegi viitsib vastata.

Kasutaja avatar

westel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas westel »

janar68 kirjutas:

Paar rumalat küsimust siia homse Aravete kohta. Kas sinna sõidate Tallinnast ratastega kohale? Kas seal tankla lähedal, et saab paagi täis lasta enne rajale minekut? Kas mingi raja tasu on ka?

Enamus sõidab ise ratastega kohale... mõni toob oma ratta autokastis sinna vms.
Tankla on olemas suhteliselt lähedal. Tallinna poolt tulles ca 8km enne Kardirada.(Olerex) Ja tavaliselt on Aravetel rajamaks 125eeki.

Kasutaja avatar

wild

sobib ka mulle.kohtume nestes.oleks ainult ilma.

Kasutaja avatar

aingb
Tsikkel: Honda X4, Beta 300rr

Lugemata postitus Postitas aingb »

Tervitused! Kui ilm lubab siis püüaks ka kurvima tulla.

Tel.: 56 222 722
Kasutaja avatar

UMMI

Tere

Ilmataat on täna biker (lol) , jälle hea sõiduilm.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

bammu1

Lugemata postitus Postitas bammu1 »

Kas järgmine laupäev ja pühap on ka midagi toimumas Aravetel? kellegil teadmisi selle kohta äkki?
ma tulen nädalvahetuseks eestisse et kui on sõit Aravetel siis ma tuleks rattagagi.
oleks lahe. siin on kõik rajad kaugel ja pole alati aega minna, Nv on kõik reserveeritud ka.

Kasutaja avatar

poroloon

Lugemata postitus Postitas poroloon »

Tahaksin siinkohal tänada südamest kõiki sõbralikke ja abivalmis inimesi, kes mu ratta liikumisvõimeliseks tegid, koju ära tõid, kel jätkus kannatust mu vanaemaga suhelda 8) , kes mu asjad ära tõid, kes mu traumapunkti viisid. Ma ei tea teie nimesid, aga ilma teieta mai tea mis ma oleksin teinud. Tervisega on nii, et homme lähen tallinnasse ja pannakse mingi metallplaat õla sisse, Rakveres ei olnud neil vajalikke vahendeid. Kuigi esialgu silkasin ringi ja tundus et suurt pole viga midagi, siis kohapeal selgus, et rangluu on terve, aga paigast ära ja lahti.

Kasutaja avatar

sulu13
Tsikkel: SV1000S

Lugemata postitus Postitas sulu13 »

poroloon kirjutas:

Tahaksin siinkohal tänada südamest kõiki sõbralikke ja abivalmis inimesi, kes mu ratta liikumisvõimeliseks tegid, koju ära tõid, kel jätkus kannatust mu vanaemaga suhelda 8) , kes mu asjad ära tõid, kes mu traumapunkti viisid. Ma ei tea teie nimesid, aga ilma teieta mai tea mis ma oleksin teinud. Tervisega on nii, et homme lähen tallinnasse ja pannakse mingi metallplaat õla sisse, Rakveres ei olnud neil vajalikke vahendeid. Kuigi esialgu silkasin ringi ja tundus et suurt pole viga midagi, siis kohapeal selgus, et rangluu on terve, aga paigast ära ja lahti.

Tohohhhh , räägid äkki lähemalt, et mis juhtus, kui mahti saad :(

Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Kasutaja avatar

wild

soovin sulle kiiret paranemist.ehk kohtume veel rajal?peaasi et pärast sõiduhirmu ei tule ja õlaga kõik korda saab.
terv wild.

Kasutaja avatar

waino

Lugemata postitus Postitas waino »

Sa ei olnud ainuke kes külje maha pani! Samas kurvis oli 2 laksu veel, neist üks isegi maja ääres seisvatesse rehvidesse. Teistel läks õnnelikumalt ja kondid jäid paikka. Loodan, et saad sõita ikka sel suvel!

PiltR6, R1, DR650
Kasutaja avatar

yamahaR66
Tsikkel: Piaggio Zip SP 2

Lugemata postitus Postitas yamahaR66 »

head paranemist koigile kukkujatele (kaasaarvatud ka mina :D }
j2rgmine laup saavad koik soovijad Parnu Sauga rajal ka soita t2navaklassis. Kellel huvi siis tulge kohale. inffi saab[/url][/url]http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=33&t=48798

Yamaha Jog RR, Yamaha Aerox 100, Aprilia rs 125 , Yamaha R6, Yamaha R1

jainisl

Lugemata postitus Postitas jainisl »

Kes siis veel kukkusid peale seda kui me ära läksime????

Kasutaja avatar

aingb
Tsikkel: Honda X4, Beta 300rr

Lugemata postitus Postitas aingb »

Kiiret paranemist. Kurja poleks tõesti uskunud,et asi sul nii hull on :(
Sain minagi samas kurvis käe valgeks ning ka Raido (yamahaR66)

Viimati muutis aingb, 24 Mai 2009, 22:14, muudetud 2 korda kokku.
Tel.: 56 222 722
Kasutaja avatar

wild

to bammu. vast nats vara nädalavahetuse plaane teha?jälgi teemat ja kui on ilma ja seal ikka sõita saab siis ka minnakse.nagu täna mina eeldasin et tuleb vast 5 6 ratast aga kokku oli vast 15 ratast.muideks täna oli 4kukkumist ja eelmine kord vist kolm ja veel nädal tagasi 6.

Kasutaja avatar

poroloon

Lugemata postitus Postitas poroloon »

Tänan toetuse eest. Ma arvan, et juhtus see, et kurvist väljudes läksin muru peale veits ja eks ma panin gaasi ka liiga palju ja võttis tagumise ratta libisema kuni asfaldini jõudes tegi mulle high-side e. viskas teisele poole üle ja kukkusin täpselt õla peale. Arsti jutust sain aru, et õlaliiges ja rangluu on terved, aga järgi andis nende kahe vaheline yhendus ja lõi rangluu oma kohalt ära. Õlal oli väärt mügarik küll naha all. Hoolimata valuvaigistavast süstist oli valu kõrgema järgu nõuetele vastav kui see luu sinna tagasi suruti sidumise ajaks. Homme eeldatavasti pannakse see luu sinna mingi plaadiga tagasi kinni. Seniks naudin valuvaigisti maagilist toimet.
Rattaga pole ka lood kõige hullemad. Uus peegel ja jalaraud on vaja. Ülejäänu on selline, mida saab parandada. Esialgu tundub, et kõik kallimad asjad jäid terveks. Kuidas teistel kukkujatel on kahjud- tervis?rattad?

Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Igati tore üritus oli... sain kah siis see aasta esimest korda tõsisemalt kallutada :) Alguses jäin vist absoluutselt kõigile jalgu :) Lõpupoole hakkas juba tasapisi täitsa minema :)

Nägin rajaääres päris mitut fotoaparaadiga inimest ringi silkamas... kas on ohtu, et näeb lähemas tulevikus ka mingit pildimaterjali? :)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”