TRENNI TRENNI TRENNI
Moderaator: Moded
TRENNI TRENNI TRENNI
Hei!
Varsti hakkab päike paistma ja see tähendab, et peab motaga sõitma hakkama
Proovida saaks seda sellistel aegadel siukestes kohtades:
03.-05.04 Pannonia
09.-11.04 Brno
Kuna seal alati palju eestlasi käind, siis äkki see aasta ikka ka huvi on!
Oleks tore kui kõik huvilised endast mulle teada annaksid (seda et kas osaled ja siis mõlemas või vaid yhes treeninglaagris).
Siis saaks uurida, palju lähem maksma tsiklite sinna viimine jne jne jne
OOTAN SIIS VÄGA TEIE VASTUSEID!
Ära siis kade ole ja saada sõpradele ka see inff edasi, eksju!
-
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: TRENNI TRENNI TRENNI
Kui saaks ligikaudse eelarve, siis saaks mõtlema hakata.
pannonia rajamaks (3 päeva) on 340 euri ja brno (3 päeva) 550euri.
brnosse u. 1600km. ilmselt on minejaid nii vähe, et igaüks oma transpordiga. otsige netist majutuse hindasid ja transpordikulu välja arvutamine pole ka mingi raketiteadus. üksiminek kallim, niiet tasub kellegagi jõud ühendada. ärge siis unustage eelarvesse lisada elamisekulusid ja sõitmise kulusid
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Ja politsei kulud....
Maarja kirjutas:.... ja sõitmise kulusid
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Et MotorsTv s siis selline rinka teemaline sari hakkamas, kes pole veel trehvanud vaatama.Viimane aeg siis kanal hankida, kes ei nae
-
Palju siis kokku minejaid on, keegi teab? Pannonias on suur ja väike box mida saab kinni panna. Kummas me eelmine kord olime?(palju tsikleid ühte boxi mahub). Teaks ära regada.
Mina oleks huviline küll ,kuid tsiklit pole omal võimalik transportida millegiga.Tuttavaid ka rohkem huvilisi pole.
Pole kunagi varem käinud ka . Hea meelega läeks ise lennukiga Viini
-
eks inimese kellega tsiklit transportida ikka leiab ma usun. Meriküla siin pidi enda bussiga minema, äkki tal koht vaba veel. Mul endal kahjuks kohad täis juba praeguste plaanide kohapealt.
ja kes veel ei tea siis siit saab nats infi ja regamise vormid ka.
http://www.powerupzone.com
Nii Fabiolt väike inff:
please not for BRNO... there we have the Championship riders and it will be crowded with FASSSSSST riders...
although we have the C group.. these are still fast riders... ( during Championships events..)
Lähipäevil ta saadab ka listi mulle, kus kirjas kõik eestlased. Eks siis hakkan tagant utsitama teisi!!!
-
Nonii, vaikselt hakkab kogunema siiski neid tulijaid:)
Peaks arvestama nii, et me boksi ära mahuks ilusti.(ma panin mõlemasse laagrisse ühe boksi kinni)
Pannoniasse tulijad minuteada:
Mina
Eno
Argo
Maarja
Beljaev
Tasso
Nisu
Ross x 2
Kiiler
Räbu x 2
Egel?
Keegi veel?
Praegu veel peaks ära mahtuma.
Pannoniasse minejatele veel infi, et 01.04 korraldab trenni Phönix Racing, päev 80 euri ja 02.04 TNT RaceOrange, päev 130euri.
30 ja 31 on ka tsiklid, kindlasti saab ka nendega kaubale, aga nendega suhelnud ei ole hetkel. Niiet sõita saaks seal kõvasti
Nagu ma aru saan, siis Brnosse algajal ei soovitata minna ukerdama .Aga pannonia? Sõita ja õppida tahaks hirmsalt.
Veel nata tulijaid:
Jõgimaa mõlemad
Aulik Pannonia
Jamnes ka nagu Brost rääkis
sellel rinkanaisel on see koguaeg omajagu sport old
Pannonia on väga lahe, lahedam kui Brno mu meelest- huvitavam ja pole pikki sirgeid. Mulle meeldis vähemalt rohkem, maitse asi. Õppida saab igal pool
Niii veel 2 in mõlemasse laagrisse:
Vladimir Abol
Maksim Vaino
ja pakutakse rekkat, millega kõik tsiklid koos transportida mõlemasse paikka! 3000eeku on koht sellel rekkal (sama rekka mis eelmine aasta).
Varsti saan ma oma sydamerahu tagasi, et rinka ikkagi ei suregi välja vist
-
hmm..19 nime siis juba pannoniasse? Päris hea:P Siis peaks ikkagi keegi veel ühe boxi sebima, sest kõik ühte küll ei mahu.
Mina
Eno
Argo
Maarja
Beljaev
Tasso
Nisu
Ross x 2
Kiiler
Räbu x 2
Egel
Kannike
Jõgimaa
Aulik
Jamnes
Abol
Vaino
Hei trennisõbrad.
Tundub, et peale minu on tulemas veel 2-3 Rookie Teami liiget. Seega Madis, võid arvestada Enole lisaks esialgu ka Tarmo ning Janno. Hassarilt ootan vastust.
Asi küll veel mõne tehnilise pisiasja taga, kuid 99% kindlusega on Pannoniale minek plaanis.
Sellest tulenevalt küsimus:
Kas on huvilisi, et korraldada ühine tsiklite transport?
Usun, et kui peale meie veel 4-5 ratast oleks, tasuks juba suurem auto sebida ja mitte kärudega jännata.
kui on soovijaid, andke siin foorumis teada või saatke kiri eno@rookieteam.ee , saab hakata uurima, mis asi maksma võiks minna.
Esialgu tundub, et autojuht pika tee jaoks oleks olemas (ilma erilise kirveta). Jääb üle auto sebida. Enne aga seda ei saa teha, kui ei ole selge, palju soovijaid on.
Seega ootan infot.
terv,
Eno
50 88 963
manager2 kirjutas:Sellest tulenevalt küsimus:
Usun, et kui peale meie veel 4-5 ratast oleks, tasuks juba suurem auto sebida ja mitte kärudega jännata.
Ehh... Annika ju eelmise lehe lõpus pajatab!
ja pakutakse rekkat, millega kõik tsiklid koos transportida mõlemasse paikka! 3000eeku on koht sellel rekkal (sama rekka mis eelmine aasta).
Kommionu kirjutas:manager2 kirjutas:Sellest tulenevalt küsimus:
Usun, et kui peale meie veel 4-5 ratast oleks, tasuks juba suurem auto sebida ja mitte kärudega jännata.Ehh... Annika ju eelmise lehe lõpus pajatab!
heh... ma puupea, just see post jäi vahele... eks hellan ja uurin, mis plaanid selle rekkaga on. ma tänaste telefonikõnede põhjal järeldasin, et niipalju rahvast kokku ei tule, et rekka täis saaks.
NII!!!
Et saada mingile kokkuleppele yhises transpordis (nii tsiklid kui ka ise) teen ettepaneku, et kõik koguneksid see pyhapäev (s.o. 08.03) Speedline Racing kontoris. Miiduranna 51. Seal kus asus Bikeworld. Miiduranna sadama territooriumil siis
Teeks pyhap ja kell 6. Tore kui annaksite telefonitsi märku, et kes tuleb kes ei!!!
Kui keelgi Brno kohta abi vaja (majutus vms) andke teada, resideerun ise Brnos, heameelega aitan
anni kirjutas:NII!!!
Et saada mingile kokkuleppele yhises transpordis (nii tsiklid kui ka ise) teen ettepaneku, et kõik koguneksid see pyhapäev (s.o. 08.03) Speedline Racing kontoris. Miiduranna 51. Seal kus asus Bikeworld. Miiduranna sadama territooriumil siis![]()
Teeks pyhap ja kell 6. Tore kui annaksite telefonitsi märku, et kes tuleb kes ei!!!
Paraku kukkus välja, et rinkaässadel selle koosoleku vastu huvi puudus.
Kes ka kohale lubasid tulla, neid ei olnud.
Sõitjatest olingi mina ainuke ja värskelt opereeritud käega Toits tuli kah platsi (parane ruttu... ).
Seega ilmselgelt jääb ühine tsiklite transport huvi puudusel ära, kuna ainult Speedline omadest ja meie Rookie Teami 3st tsiklist rekkat täis ei topi.
aga mis ikka, eks siis Pannonias kohtume.
Eno
anni kirjutas:Vaadake, et te siis HU plaati maha ei unusta
![]()
![]()
![]()
Sina napsa yks lisa siidrikast siis kaasa kui meil peaks puudu tulema !
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kihutajatele nats meelehead ka. Minu käest saab Bridgestone soft slick-id esimene+tagumine=3500eek+km. Esimesi on järgi 5, tagumisi 10tk.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.