Matkaplaanid 2009
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Matkaplaanid 2009
Siin jätkub ehk ruumi mõlema arvamuse jaoks. Ise avastasin, et üldiselt olid teed seal üllatavalt head, aga kohati (väiksematel teedel) viskas veits Ukraina moodi rööbast ja üllatusi kah. Aga üldiselt sai sõidetud sellised keskmise suurusega teid ja neist jäi küll kokkuvõttes hea mulje.
Eks olene vist mis kandist kõnelejad minema juhtusid. Ise sattusin Rumeeniasse eelmine aasta esmakordselt ja igasugu negatiivset olin enne kuulnud. Aga kokkuvõtteks on just selline maa nagu mulle meeldib. Külad, linnakeased ja pidevalt toimub midagi..pisikesed pitsud, hobused, imeilusad datsiad ja mustlased läbisegi..omamoodi lahe. Mulle selline Norra stiilis tühi ilus loodus ei meeldi niiväga ja seega oli igati ok. Ja kui teed olekski olnud nt nagu Moldovas, kust sai Rumeeniasse saabutud, siis oleks ikkagi ok olnud. Muud asjad kaaluvad minu hinnangul sellised asjad üle (nagu ka moldovas). Kokkuvõttes tahaks Rumeeniat millagi jälle külastada.
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.