piiraja paigaldamine, palju maksab?

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

-PitBull-

Re: piiraja paigaldamine, palju maksab?

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

kaljuvee97619761 kirjutas:

Lasen endal Depoos piiraja paigaldada ja tahaks kohe eksamile minna. Teab keegi kas depoo paberiga saab eksamit sooritada, või peab ARKis Teh passis muudatuse tegema? (Eksamit tahan Haapsalus teha).

Ega see muudatuse tegemine ARK-s ka eriti aega ei võta, nagunii tuleb teha.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas makuke »

Selle piiramisega on nii, et masin muutub täiesti teoks kohe... vähemalt 636 ninja.. 25kW 'n my asse

Kasutaja avatar

overboost

Lugemata postitus Postitas overboost »

makuke kirjutas:

Selle piiramisega on nii, et masin muutub täiesti teoks kohe... vähemalt 636 ninja.. 25kW 'n my asse

Mina küll ei tea kedagi, kes peale piiraja pealepanemist seda kohe maha poleks kiskunud.
Tavaliselt käib asi nii: 1. piiraja peale, 2. ARK`i uue tehnilise passi järele, 3. dokumendid käes, piiraja maha ja sõitma. :bsmile:

Kasutaja avatar

Piimanina
Tsikkel: Ducatisti
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Piimanina »

overboost kirjutas:
makuke kirjutas:

Mina küll ei tea kedagi, kes peale piiraja pealepanemist seda kohe maha poleks kiskunud.
Tavaliselt käib asi nii: 1. piiraja peale, 2. ARK`i uue tehnilise passi järele, 3. dokumendid käes, piiraja maha ja sõitma. :bsmile:

Aga kui ment vahele võtab ja ei usu su piiraja juttu?! Kas tal on õigus tenoylevaatusele saata? Kui on mis siis saab? Uuurin, kuna endal seisab piiraja panek ees.

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Piimanina kirjutas:

Aga kui ment vahele võtab ja ei usu su piiraja juttu?! Kas tal on õigus tenoylevaatusele saata? Kui on mis siis saab? Uuurin, kuna endal seisab piiraja panek ees.

Eks nad ikka saavad kõiksugu ekspertide juurde sind kupatada, iseasi, kas nad sellega tegeleda viitsivad..
Aga kui satub väga visa võmm olema, siis võib igast jama sealt oodata! (crash)

Keretööd
Kasutaja avatar

tynys
Tsikkel: Aprilia RSV Mille R

Lugemata postitus Postitas tynys »

Kas siin leidub ka kedagi, kes oleks nõus mu tsikli piiraja maha võtma.
Pole varem ise tsiklit lammutanud ja tahaks kellegi targemaga enne aru pidada. :roll:
Piirajaks on mul metallseibid sisselaske kollektoris

Tänan abi eest.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

tynys kirjutas:

Kas siin leidub ka kedagi, kes oleks nõus mu tsikli piiraja maha võtma.
Pole varem ise tsiklit lammutanud ja tahaks kellegi targemaga enne aru pidada. :roll:
Piirajaks on mul metallseibid sisselaske kollektoris

Tänan abi eest.

Kui sa just kedagi targemat ei leia, siis mina oleks nõus sulle abiks olema küll. Hondasi pole lammutanud, kuid ega nad nüüd suzust nii erinevad ka olla saa. Ja piiraja eemaldamine pole ka mingi tuumateadus.

Igatahes, kui vaja, saab tehtud.

Kasutaja avatar

makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas makuke »

Piimanina kirjutas:
overboost kirjutas:
makuke kirjutas:

Ma ei taha kõva häälega karjuda oma plaanidest, kuid see mul plaanis oligi. Lihtsalt linnas ei tohi kõvasti paaru anda..Aga pmst kui mundrimees kinni peab siis tuleb trahv juhtimisõiguse puudumise eest (kuni 6000.-)

Kasutaja avatar

tynys
Tsikkel: Aprilia RSV Mille R

Lugemata postitus Postitas tynys »

Esimese korra eest on jah 6000.- aga edaspidi kui vahele jääd maksad juba 18000.- . Vähemalt tegi ment selle mulle peale esimest korda selgeks ja luges sõnad peale :D

Kasutaja avatar

Piimanina

[quote="tynys"]Esimese korra eest on jah 6000.- aga edaspidi kui vahele jääd maksad juba 18000.- . Vähemalt tegi ment selle mulle peale esimest korda selgeks ja luges sõnad peale

Aga kas keegi on sellise asjaga vahele ka jäänd, või politsei ei viitsi tegeleda mingi piirajaga?

Kasutaja avatar

LST
Tsikkel: Hornet-S

Lugemata postitus Postitas LST »

On küll ja Politsei viitsib vägagi sellega tegeleda ning trahvib hoolega. :?

Ohver ei olnud ma ise, vaid mu sõber ja komisjon, kus esitatakse trahv, on selle kuu lõpus...

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Ei hakka uut teemat tegema aga kas piiraja eemaldamiseks on vaja ainult sisselaskest need seibid välja võtta või tahavad karpad ka mingit hilisemat regulli saada?

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Ivoonu kirjutas:

Ei hakka uut teemat tegema aga kas piiraja eemaldamiseks on vaja ainult sisselaskest need seibid välja võtta või tahavad karpad ka mingit hilisemat regulli saada?

Ei taha nad midagi saada. Võtad seibid ära ja mõnel juhul on veel gaasitrossi liikumist takistav jubin ka sisselaske juures.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Re:

Lugemata postitus Postitas Siller »

Primo kirjutas:
tünn kirjutas:

Piirasime 1000-ist banditit ja ark onu hakkas naerma, ütles, et ega politsei teid niikuinii ei usu

Tuhandese Banditiga ringi sõites ei usu politsei teid ilmselt nii või naa ning piiraja oleks viimane probleem selles loos aga see selleks.Kui piiraja on korrektselt paigaldatud volitatud paigaldaja poolt, siis ARK väljastab sertifikaadi piiramise kohta.

Tegelikult on see 1200-ne Bandit :D
Ise olen selle tsikliga sõitnud ja pole keegi nokkima tulnud, et sul 25kw.
Sama ka mu Varaderoga.
Samas see aasta on mul võimalus teha ära juba täis A eksam, kuid see piiraja maha saamine on ka omaette raketiteadus. Pean maksma uuesti 2kkr, et saaksin ARK-is paberid korda. Idiootne minu arust.

Sellest piiraja maha võtmisest niipalju, et kui ARK-is paberid juba ilusti vormistatud ja uus pass käes, siis ega Politsei liikluses tõepoolest sind selle eest trahvima ei hakka, et sul tonnine gixxer ja piiratud. Nad võivad lihtsalt küsida, kuid kui ise ei provotseeri ning linnas kahesotiga ei lenda, ei näe mina põhjust, miks peaks Politsei sind nokkima hakkama.
Eks kõik ole siiski mõistuse taga kinni, kui palju rulli keerad!

Kasutaja avatar

Piimanina

Terv.
Tahaks kysida, et kas keegi on reaalselt trahvi saand selle eest, et algul pannud peale piiraja(25 kw), vormistanud paberid ARK-is ja peale seda kohe piiraja maha kiskund ning jäänud politseile vahele?
Kui mind politsei teel peatab ja piiraja on peal, mis ta hakkab siis seal samas kontrollima w? On kellelgi kokkupuudet sellise asjaga olnud?

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Mina sõidan kolmandat aastat ringi rattaga mis on tegelikult võimsam kui 25 kw kuid passis on 25. Ei ole mul ühelegi rattale reaalselt piirajat peale topitud vaid arki-i paprad viidud ja uus teh pass saadud. Politsei kui kinni on pidand mõned korrad siis pole sellest numbrit teind. Aga kas ta kuidagi kontrollida saab vaat seda ma ei tea. Kas eestis on politseil dünopinke? Kuhu ratas panna ja vaadata palju reaalselt kw välja annab.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

rams

Lugemata postitus Postitas rams »

Kas keegi teab et kas Parnus kuskil on firma mis saab seda priiraja paigaldada?

einar00

Lugemata postitus Postitas einar00 »

Zidist kirjutas:

Nii, kõik sai ARK'iga korda :D

Siin on minu ja Paide ARK'i kirjavahetus:

Tere!

Pärast täpsustamist selgus,et Teie mootorratas vastab A2 kategooria nõuetele.

Päikselist suve lõppu!

Kaja Arula

ARK Paide büroo peaspetsialist

38 490 84

From: Patrik Voolaid [mailto:patrik@biker.ee]
Sent: Thursday, August 07, 2008 12:24 PM
To: Paide büroo
Subject: A2 sõidueksam

Tere,

Mul on mootorratas Honda Shadow VT600 C 29kw ning mootorratta kaal on 214kg tehnilises passis. See teeb erivimsuse tugevalt alla 0,16kw/kg kohta, kas sellise mootorrattaga on vimalik sooritada A2 eksamit ning seadusepraselt liikluses osaleda prast eksami sooritamist?

ARK'i ldnumbrilt anti mulle eksamiosakonna number ning seal ei tunnistatud sellist asja ning soovitati vastava brooga hendust vtta, kus eksami sooritan.

Ette tnades,
Patrik Voolaid

Täpitähed on mingil põhjusel minu kirjutatud mailis kadunud..
Nüüd on vaja veel Motodepooga ühendust võtta ning läbirääkimisi pidada tellitud piiraja suhtes (kas saab anulleerida tellimust, kas makstakse ettemaks tagasi või saan selle raha eest muud kaupa või jääb see üldse neile endile).

EDIT: Motodepoo pole veel tellimust Saksa esitanud ning ettemaksu raha saan ka tagasi :)

Mul on praegusel hetkel politseis väärtegu üleval sama rattaga ja sellel aastal väidavad ark'i mammid,et peavad olema täidetud mõlemad nõudmised(seda väitis ka politsei kes mind kinni pidas).Saa siis aru, kas on lubatud või pole? :evil:

Kasutaja avatar

h0lger
Tsikkel: roheline
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 30 korda

Lugemata postitus Postitas h0lger »

Sul on passis 29 kW ja sa said A2 lubadega sõites trahvi? :o :wack:
Erit hulluks on nad sel juhul läinud ju.

Mootorrattaga sõitmine on kallis, kuid see-eest ohtlik tegevus.

einar00

Lugemata postitus Postitas einar00 »

h0lger kirjutas:

Sul on passis 29 kW ja sa said A2 lubadega sõites trahvi? :o :wack:
Erit hulluks on nad sel juhul läinud ju.

Ma ei rääkinud kW vaid erivõimsusest!Paides oli eelmine aasta lubatud erivõimsus alla 0,16 agaTartus sellel aastal millegipärast pole.Igaljuhul tasub Tartus ettevaatlik olla.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”