Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Re: Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Lugemata postitus Postitas sang »

Mul tuli nüüd hoopis üks uutmoodi idee.

Hea idee! Kusjuures sellelaadne mäng on täiesti olemas: http://shutterspot.gpsgames.org. Aga see ei tähenda, et me ei saaks teha natuke omalaadse kiiksu või täiendusega seda asja. Võib teha näiteks võrkturunduse meetodil: punkti "looja" saab lisaks loomisele punkti ka selle eest, kui keegi tema punkti külastab. See motiveeriks leidma huvitavamaid punkte. Samuti saab sel juhul ju varieerida punktide "raskusastmeid": mõni on leitav GPSi kasutades, mõni aga ka paberatlasega, mõneni saamiseks tuleb künda läbi paksu muda, teine aga on asfaldi ääres jne. Ma küll natuke pelgan seda kogukonna-põhisust (millel, mööngem, on ka omad suured plussid). Eesti väike rahvaarv lihtsalt tähendab tihtilugu, et ei kogune piisaval hulgas vabatahtlikke, et asja elus hoida. Aga pigem ma ei sõnuks asja ära, loodan hoopis, et sellest võiks saada midagi 4X4 foorumi GPS Challenge'i laadne värgens.

Mul endal on nüüd mõnda aega vaba ajaga suht tuuga, nii et ei saa praegu eriti panustada uute reeglite väljamõtlemisse. Kas teeks äkki nii, et mõned inimesed pakuksid välja mõned punktid (koos fotode ja koordinaatidega, soovitavalt ka parima lähenemistee juhistega) ning mõned inimesed prooviksid neile läheneda. Ja mõõdame siis emotsioone ja hindame elujõulisust.

Kui me kuidagi teistmoodi ei suuda oma kevadet ja suve täita, siis vähemalt orienteerumismängu formaadi versioonide testimine aitab piisavalt nädalavahetuste aega sisustada 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”