Politsei teenib kuskil oma palga ikka välja...

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Politsei teenib kuskil oma palga ikka välja...

Lugemata postitus Postitas creativ »

yanksel kirjutas:

creativ, ma räägin olukorrast, kus tegelt märki polegi olnud. tõendamise asi. muidugi ei loe see, kui märk on võssa kasvanud, ikka pead nägema...meie riigis

ot aga kui märki ei olegi siis ei saa selle olematu märgi nõudeid ka täita? kui ma sõidukijuhina märki ei näe ja politsei väidab et oli siis esimene asi mida ma nõuaksin politseilt, sõitu selle märgini. no elus on ju ikka vaja oma õiguste eest võidelda! kuidas on võimalik kohtusse minna asja vaidlustama kui ise ei veendu kas märk siis ikka oli või mitte?
kui teel olles politsei olematu märgi eest trahvi kipub välja kirjutama siis tuleks neile seal kohapeal see selgeks teha mis oleks tõenäoliselt tunduvalt effektiivsem lahendus kui pärast kohtu kaudu asju selgitada.
politsei otsib ikka neid lihtsameelseid kes kõigega nõus on ja kõrvad alla lasevad. sellised kodanikud valavadki õli tulle ja teevad politseist tõelised mendid. loodusseadus ju määrab keda elus pidevalt kotitakse ja keda mitte. kodanikujulgus on üks osa kodanikuks olemisest mitte et peaks iga asjaga nõus olema. elame ju nö demokraatias. :wink:
mõistan täitsa inimesi kes on eluaeg püüdnud kõiki nõudeid ja reegleid pimesilmi täita. neil puudubki julgus ja kogemus võimu vastu astuda. paraku kasvab võim ühel hetkel nendest üle ja siis hakkab pihta üks kannatuste jada.

edu! :bsmile:

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”