Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Kasutaja avatar

kraut
Tsikkel: XT660Z
Kontakt:

Re: Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Lugemata postitus Postitas kraut »

sang kirjutas:

Oskad sa anda mõnda viidet sellelaadsele vabalt kättesaadavale andmebaasile, kus huviväärsustel koordinaadid juures?

Mõningase käsitöö abil saab need koordinaadid Maa-ameti kaardiserverist (nt pärandkultuuri rakendus) või regio.delfi.ee'st. Mõnevõrra väiksema käsitöö abil tasulistest kaardirakendustest, nagu Regio CD-atlas või EOMAP Eesti Teejuht. Tahtmata kalduda reklaami libedale teele, mainin, et olen ühega neist väga tihedalt seotud. Ent kui sellealasest abist võib tekkida häiriv ühe konkreetse äriühinguga seotuse mekk, siis ma olen edaspidi sel teemal vait ja hoian oma koordinaadid omale.

sang kirjutas:

On sul mingit ideed, kuidas motiveerida inimesi eelkõige liikuma, mitte niivõrd koguma punkte? Äkki mõtleme üheskoos hoopis mingi muu süsteemi välja kui algselt väljapakutu oli.

Selle toimiva idee eest ma oleks nõus päris mitu õlut välja tegema ;)
Ent tubli samm selles suunas oleks igasugu rangete kontrollmeetmete minimiseerimine. Tasub mõelda, mida me õieti saavutame odomeetri fotode jmt'ga. Paradoksaalne, ent mida vabam ja "tüssamist" võimaldavam punktiarvestus on, seda vähem ta tegelikult motiveerib tüssama. Fotosid saab fotožopaga ka teha, aga emotsioon, mille iga osaleja saab, neelates tolmu või ligunedes vihmas ja kohates viimaks sihtpunktis teist endasugust, hambavahed sääski täis, on unikaalne ja järeletehtamatu. Seega võikski rohkem rõhuda põnevate ja emotsionaalsete fotode tegemisele.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”