Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Kasutaja avatar

Teema algataja
sang

Re: Tsikliralli "Tunne kodumaad"

Lugemata postitus Postitas sang »

ok: selle esimese foto tegemisega ei tohiks raskusi tulla, aga kuidas selle teise foto tegemine peaks välja nägema, et jääksid pildile üheaegselt nii tsikkel koos esimesel pildil oleva identse asukohaga (maastikuga), loetavalt odomeetri näit( et see oleks loetav, tuleks seda suht lähedalt võtta,ning kellaaeg (kas panen käekella spidoka kõrale v kuidas ) :?:

Ma ei tea, kuidas oleks kõige mõttekam seda teist fotot teha, ma lihtsalt pakkusin välja ühe võimaliku variandi. Seda tuleks looduses järgi proovida ja vaadata, kuidas õnnestub. Ja kui ei õnnestu, siis tuleks praktilisele kogemusele põhinedes välja pakkuda võimalused, kuidas seda pilti teha. Eesmärk on jäädvustada aeg-läbisõit-asukoht, küss on vaid, kuidas.

A kui see on mahakruditud? :)
Tegu võiks olla sellise fannimisega,mille läbimist ei peaks väga tõestama? Kui toimimine väljamõeldud, võin ka paar punkti kuidagi teada anda.

Sa vist ei lugenud juhendit korralikult :). Kogu see süsteem põhineb vastastikusel usaldusel ja aususel. Eelduseks on, et kõik osalejad on täiskasvanud ja normaalsed inimesed, kelle eesmärk on tunda end hästi tsikli seljas, mitte iga hinna eest midagi ära võita või mingil moel tähelepanu pälvida.

Ma ei näe töömahus vahet, kas võtta suvapunktid Geodashingust või suvapunktid atlase vaatamisväärsuste loetelust.

Oskad sa anda mõnda viidet sellelaadsele vabalt kättesaadavale andmebaasile, kus huviväärsustel koordinaadid juures?

Ja see mänguilu jutt... ma saan Su mõtteviisist suurepäraselt aru, ma räägin Suveseiklejatele kuus aastat, et nautige teelolekut, mitte ärge skoorige punkte :D Aga siin on see vastuolu, et kui mängu vormistus rõhub konkreetsete punktide läbimisele, kaldub sellele paratamatult ka osalejate fookus.

On sul mingit ideed, kuidas motiveerida inimesi eelkõige liikuma, mitte niivõrd koguma punkte? Äkki mõtleme üheskoos hoopis mingi muu süsteemi välja kui algselt väljapakutu oli.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”