Esmaabikursus mootoratturitele
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Re: Esmaabikursus mootoratturitele
puhh kirjutas:kas me selle kambaga ei võiks ka brevale midagi kinkida selle vaeva eest?
Mul tekkis täpselt sama mõte. Ma oleks küll käpp
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
nii aga küsimus, et mis selline vidin võiks olla? skalpell vaevalt, pigem vist midagi mototeemaga seotud? Sõiduvarustus? Kindad, sukk, vihmakombe? Ha tegelikult vist mingi idee tekkis
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Eelkõige tänan mina kõiki kes võtsid vaevaks kohale tulla, kaasa mõelda ja rääkida,respect igaljuhul...kui see nüüd juba devalveerunud sõna ei ole
Minul oli igati vahva teiega mõtteid jagada, seega kordaläinud pealelõuna.
P.S.Liigutava tähelepanuavalduse eest spetsiaalne tänu MIU-le.
Peatsete taaskohtumisteni
Ando
puhh kirjutas:nii aga küsimus, et mis selline vidin võiks olla? skalpell vaevalt, pigem vist midagi mototeemaga seotud? Sõiduvarustus? Kindad, sukk, vihmakombe? Ha tegelikult vist mingi idee tekkis
peene "siidisuka" ta minu poolt juba sai
Oh kurjam...
see eelnev tänuavaldus siis hoopistükkis t7pi-le...
tuhat vabandust...
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Haa. A kes võttis foorumis selle teema see aasta üles?
-
Teema algataja
Tänud breva,
minusugusele mõjub selline seminar eelkõige šokiteraapiana. Nüüd kui on nähtud fotosid lahtistest luumurdudest, amputeeritud jäsemetest ja mõradest koljus, ei ole rutška distsiplineerimisega teatud aeg probleeme. Nähtu ununeb, nagu on varemgi juhtunud, ja käiku läheb jälle kibe rutška Aga äkki võiks need meditsiinikindlustuse statistilised andmed (viimasena slaididelt näidatud 4500 USA motoõnnetuse kohta) kokkuvõtvalt üles riputada, sest arvan, et nende järgi saaks korrigeerida oma sõidustiili ja tähelepanu pööramist ohtudele.
Lisaks otsisin Mootorrattasõidu ABC riiulist üles, et see veel kord läbi lugeda. Pole tänavu õieti sõitnudki (1000km), aga juba paar korda tõsiselt ehmatanud - 1) klassikaline vastutuleva auto vasakpööre 2) ristmikul parempöördesse minnes möödus must paremalt täie pasaga 1 kroom . Igale ristmikule lähenedes võiks ohutumaks liiklemiseks mingit kuldreeglit peas korrutada, stiilis.. telefon-võti-rahakott, kui end kodu uksel lahkuma sead
Ohutut hooaega!
-
- Tsikkel: Kawa
Kingituse osas nõus...Ka minu poolt suured tänud Brevale- kahju, et pidin varem ära minema aga see mida sain oli 100% seda kohaletulekut väärt.
Tervist.
Kaks aastat on sellestsinatsest väärt loengust möödas, ühed vahepeal kukkunud, teistel haavad paranenud, kolmandad sõprade eeskujul värskelt tsikli selga roninud.
Kuidas tunne on, kas võiks veelkord läbi viia sellise loengu, kus räägitaks läbi esmaabi teemad tsiklistide vaatenurgast?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.