Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil
dubweiser kirjutas:Ma eelmine suvi ostsin enne soojale maale minekut 5 paari Salomoni coolmax sokke, lootes, et siis on väga "cool" olla. Ausalt öeldes ei saa ma sellele fenomenile eriti pihta. See material lihtsalt tekitab sellise tunde, et jalal on külm! (talvel ei saa üldse kanda). Aga samas oli õhtuks sokk samamoodi märg nagu tavalise sokiga. Mingi enesepetu värk...
kui jalats ei hinga seda soojust välja siis ei ole coolmax süüdi. ja coolmaxil on olemas mitu erinevat materjali paksust. osad sokid on pehmed ja paksud mille eesmärk on vähendada jala hõõrdumist ja vibrtasiooni/lööke (nt matkamisel, jooksmisel). Kui kasutad coolmax kõige õhemat versiooni siis on asi hoopis parem ja sealt ka maks soojusjuhtivus. need sokid on imeõhukesed.
sama puudutab ka särke ja aluspesu. materjali paksus mängib keha jahutamisel kindlasti oma osa.
mul on coolmaxiga ainult positiivsed kogemused kui on ikka õige toode välja valitud. hea näide eelmine suvi musta mere tripil. õues +35...+38, coolmax üliõhuke sokk ja salomoni matkasaabas goretex jalas. plätuga ju ei sõida...
Mootorrattasaabas on selllistes tingimustes ükskõik mis sokiga liiga palav...
eriti hindan ma salomoni tooteid. kuid alati tuleb toodete sihtotstarve väga täpselt endale selgeks teha. kahjuks peab selles osas ise tark olema sest müüjad üldjuhul ei tea mida nad täpselt müüvad.
kindlasti on parimad sokitundjad Matkasport teatud töötajad kes ise matkamisega tegelevad. Hawaii expressis on parimad jalgrattasoki asjatundjad sest seal mitu töötajat ise aktiivsed ratturid.
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.