Huumorit
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
krt see viimane numani postitatud pilt meenutab siinset kohalikku liiklust. paistab et ongi mingi 125ne hiinakas. Olen siin varsti kuu aega passinud juba.kui kogu biker.ee siia koliks, võiks nii mõnegi hälvikuteema lukku panna, sest nobody cares.
Kui on külgkorviga ratas, tricycle nagu nemad ytlevad, siis mahub siia neid pisikest kasvu inimesi kuni 6 peale, enamus kaherattalisi on 125-sed , pull on veel see, et enamustel on sportpütad. Pinisemise asemel on siin tänavad täis põrisemist. 50 kuubikulisi praktiliselt siin põhimõtteliselt ei ole aga üle 125-ste ka mitte. Suur ratas on nende jaoks alates 400st kuubist ning neid näeb heal juhul umbes kord päevas.
Ning täiesti tavaline, et yhe ratta peal istuvad emme ja issi, issil on ainukesena ehituskiiver peas ning taga istub emme, kaks imetillukest, suspedes last lihtsalt süles. Ja siis sõeluvad siinse hullu liikluse vahel ringi. Eile nägin esimest korda kahte tsiklit (r1200gs, väga harv nähtus), kus peal istusid täiskaitseverustuses mehed, muidu on ikka t-särgid ja lühkarid. Üks kohalik teadis öelda et nad on väga väga rikkad, keskmine inimene ei jaksa kunagi endale suuremat tsiklit osta. aga mis puutub varustusse, siis tänu ilmale ma vist ei suudaks ka siin mingit erilist varustust peale panna. praegu on ka köige soojem hooaeg ehk nende suvi. Äärmisel juhul saaks selga panna kaitsevesti koos põlvekaitsmetega ja mingi lahtine kiiver.
tsiklit pole veel ise jõudnud siit rentida , sest laenutus on kaugel ja muud tegemist on palju. tegelt ma läksin yldse veits offtopic aga mul netikasutamine on praegu ysna limited.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.