Siis, kui tsikliga ei sõida...
Moderaator: Moded
Valdavalt Berlingo 03a ja vahel kui rahvast rohkem kui kaks, siis ka 206 01a. Mina siis Prantsuse raua esindaja 

Tööriistad, auto LCD probleemid, xenon
http://www.harteron.ee
http://www.harteron.ee
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
sõidaks
Opel Astra.....1992 aga ka DT75 , T-40... kart on ka,hübriidkaalikas Honda mootoriga
Think positive
scorpio '93
Keegi endale ei taha
?
PS. Kõik kellel on rohkem kui 1 neljarattaline võiks ka kirjutada, et miks tal neid nii palju on!
Keegi endale ei taha

PS. Kõik kellel on rohkem kui 1 neljarattaline võiks ka kirjutada, et miks tal neid nii palju on!
Viimati muutis remy, 07 Sept 2004, 18:58, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Et loeme nüüd siis kokku, kui palju neid autosid tuleb, mis hakkavad Biker.ee kleepsu kandma. Autosid endid küll ei reklaami, kuid see nimekiri võiks välja näha järgmine:
Valged: Mitsubishi L-200 (Siemensi kirjad) Jukutom
______ Ford Sierra __________________ Jukutom
Mustad: VW Golf .......
Sinised: jne
Registreerimine võiks olla samasugune, kui seda on Veneveresse minejatelegi. Ja rangelt vabatahtlik.
Ma mõtlen vist sellele, et NII tore oleks, kui keegi foori taga keriks akna alla ja hõikaks: "Juku,õlut tahad?!" ja annakski läbi akna ühe Rocki
Valged: Mitsubishi L-200 (Siemensi kirjad) Jukutom
______ Ford Sierra __________________ Jukutom
Mustad: VW Golf .......
Sinised: jne
Registreerimine võiks olla samasugune, kui seda on Veneveresse minejatelegi. Ja rangelt vabatahtlik.
Ma mõtlen vist sellele, et NII tore oleks, kui keegi foori taga keriks akna alla ja hõikaks: "Juku,õlut tahad?!" ja annakski läbi akna ühe Rocki

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Ja eiteakuskohast ilmuksin ootamatult vot niiiiijukutom kirjutas:Ma mõtlen vist sellele, et NII tore oleks, kui keegi foori taga keriks akna alla ja hõikaks: "Juku,õlut tahad?!" ja annakski läbi akna ühe Rocki

Ja tagasi annaks alles siis, kui auto garaages seisab ja sul toasussid jalas

-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Ei ole põhjust käest ära võtta, ma nagunii lahtist pudelit oma autosse ei võtaks loksuma. Ja pudel saab lahtistatud ikka alles siis,kui sussid jalas ja AK ilmateadet näitab!Tarts kirjutas:Ja eiteakuskohast ilmuksin ootamatult vot niiiiijukutom kirjutas:Ma mõtlen vist sellele, et NII tore oleks, kui keegi foori taga keriks akna alla ja hõikaks: "Juku,õlut tahad?!" ja annakski läbi akna ühe Rockikurja näoga mina ja võtaks pudeli käest ära.
Ja tagasi annaks alles siis, kui auto garaages seisab ja sul toasussid jalas

Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.