Siis, kui tsikliga ei sõida...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 395
- Kontakt:
Siis, kui tsikliga ei sõida...
Tekkis kohe selline huvi,et millega sõidate ringi siis,kui asjaolud ei luba tsiklit kasutada,näiteks tervis,töö,talv jne. Ei maksa teha nägu,et aastaringselt mootorrattal (v.a. erandid).
Minul asjaajamiseks pick-upi moodi maastur Mitsubishi ja mõnikord nädalavahetustel Ascona.
Minul asjaajamiseks pick-upi moodi maastur Mitsubishi ja mõnikord nädalavahetustel Ascona.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Honda C-RV .. kui see nüüd kedagi huvitama peaks
Enne seda olnud autod: Mitsubishi Eclipse, Ford Probe, Ford Mustang. Kuna kõik need olid põhiautod ehk tuli ka talvel sõita, siis viskasid madalad autod ühel hetkel üle ja ostsin Honda. Nüüd juba 5-s aasta läheb sama massinaga.
Ka tsiklit pole enam päris kaua vahetanud ... huvitav kas tõesti vanadus või olen lõpuks endale sobivad asjad leidnud???

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Enne seda olnud autod: Mitsubishi Eclipse, Ford Probe, Ford Mustang. Kuna kõik need olid põhiautod ehk tuli ka talvel sõita, siis viskasid madalad autod ühel hetkel üle ja ostsin Honda. Nüüd juba 5-s aasta läheb sama massinaga.
Ka tsiklit pole enam päris kaua vahetanud ... huvitav kas tõesti vanadus või olen lõpuks endale sobivad asjad leidnud???

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Suuremate pakkide veoks on mul Subaru Legacy turbo, peaaegu 4 aastat juba... autopidamise rekord. Talvel asendamatu kulgur ja ka rajal julgen ma sellega oluliselt kiiremini liikuda, kui tsikliga 
Tsikli ostmise üks põhjuseid oli tegelikult see, et auto jäi aeglaseks
Paar korda olen suve jooksul ka Salomoni 5-rattalised alla saanud, aga tuleb tunnistada et need korrad olid kõik enne tsiklilubade saamist. Kokkusattumus? Not...

Tsikli ostmise üks põhjuseid oli tegelikult see, et auto jäi aeglaseks

Paar korda olen suve jooksul ka Salomoni 5-rattalised alla saanud, aga tuleb tunnistada et need korrad olid kõik enne tsiklilubade saamist. Kokkusattumus? Not...
Esimene "rullnokk" mina siis, BMW 325CI Coupe Steptronic 2001. Ja siis kui palav on ajan põõrdesse oma Jawa 638.
See vahekord on mul pisut vastupidine, aga ma ei saa lihtsalt pikematel sõitudel oma tsikklile kindel olla. Kunagi on kindel plaan korralik ratas osta, aga sellega on see tüüpiline probleem...
See vahekord on mul pisut vastupidine, aga ma ei saa lihtsalt pikematel sõitudel oma tsikklile kindel olla. Kunagi on kindel plaan korralik ratas osta, aga sellega on see tüüpiline probleem...
Volvo V70 AWD, eraldi rõhutatult: MITTE XC. Isegi Info-Autos unustatakse vahel ära, et Volvol on olemas ka normaalne neljarattaveoline, mitte mingi cross-country plastmasspeletis. Auto põhilised erinevused võrreldes tsikliga on nelivedu, automaatkast, dolby surround stereo, kojamehed ja koht, kuhu panna nii naine kui koer.
nii
Tavaliselt Chrysler Voyager 98` - väga hea reisimisauto
Nädalavahetused, jahil, metsas - niisama - Nissan Pathfinder 97`
Ja kui väga kiire kuhugi, siis Audi A8.97`
Nädalavahetused, jahil, metsas - niisama - Nissan Pathfinder 97`
Ja kui väga kiire kuhugi, siis Audi A8.97`
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.