600 sed tänava enduurod?
-
efendi
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: 600 sed tänava enduurod?
Sõitsin päris pikalt Pegaso Trailiga. Mulle meeldis, sobis ka minu pikkusega (lenksule võiks muidugi 190 mees juba raiserid muretseda). Heidenau K60 käis kohe alla ja sai sellist kergemat endurot ka sõita. Kergete rataste mehed muidugi hakkavad nüüd mölisema, aga mulle meeldis. Lisaks oli ka maanteevõimekus täiesti olemas. Tippkiirus reaalselt sinna 175 kanti, aga no see oli ikka hull kangutamine, reaalselt selline mõnus kulgemine 100 - 130 km/h, rohkem nagu ei tahtnud. Paagikott oli ka küljes, ning kukkumisrauad ja käekaitsmed panin ka. Gianelli sportsummutitega oli hääl ka super. Kuna mu tagumik ei suuda dynopingi tööd teha siis jään vastuse võlgu kas sumpadega powerit juurde ka tuli. Tundus endale ainult niipalju, et mootor hakkas nende sumpadega paremini pöördesse käima, aga selle eest ma pead andma ei hakka. Mootor on sama mis XT peal (minarelli) ja käib mõnusalt. Võrreldes XTga on pegaso natu madalam, aga väristab vähem ja sadul on mugavam. (Vist on sama mootor ka uue tenere peal, kuid kontrollinud seda ei ole). Krossirajale selle rattaga asja pole - amordid panevad kohe kolks ja kolks põhja, aga muud sõidud sain kõik tehtud.
SXV unusta parem ära - see on puhas supermoto ja hooldusvälp tavakasutajale ilmselt liialt lühike (õlivahetus 15H või 1500 km). Sama kehtib ka RXV kohta.
Pegaso on mul AP Motos kohapeal olema, tule ja proovi. On nii Trail kui ka tavaline (Strada).
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.