Uurin! 2004 suve tsiklimatk...
[quote="Motopaks"]minuga selline mure, et ma kui chopperi mees mingisse suurde mülkasse ei tahaks keerata aga külavaheteed saab sõitetud küll. Päris mööda sirget asfalti ka ei tahaks lasta... jama natuke. Minu jaoks oleks sõidu eesmärk pigem selline "uuriv külastus" kui punktist A punkti B kimamine.
ega ma mülkasse kipugi. ikka sama mõte, et mitte ainult kiirteid ja suuri maanteid ei pea mõõtma, vaid ka külateed ning väiksemad kohad on huvitavad. samuti kui elu suurest teest eemal ja suurlinnade tagahoovides. nö tavaturist pole ma kunagi olnud ja grupiviisilist ringivedamist pole harrastanud.
ega ma mülkasse kipugi. ikka sama mõte, et mitte ainult kiirteid ja suuri maanteid ei pea mõõtma, vaid ka külateed ning väiksemad kohad on huvitavad. samuti kui elu suurest teest eemal ja suurlinnade tagahoovides. nö tavaturist pole ma kunagi olnud ja grupiviisilist ringivedamist pole harrastanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.