Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil

Kasutaja avatar

breva
Tsikkel: BMW K1300R

Re: Halvarssons, Lindstrands, Jofama Tekstiil

Lugemata postitus Postitas breva »

Ghost kirjutas:
breva kirjutas:

Kasutan Graffiti jopet

...seega küsin sinu käest Lizard ??? jope kohta...
Sellel on taga selja peal üsna pikk võrk kahel pool, kui Outlast ja vihmavooder ära võtta siis seestpoolt vaadates paistab jope läbi...
Suvel on kindlasti linnas mõnus sõita sellise jopega kui õhk liigub, aga küsimus nüüd jahedamate ilmade kohta, kui kevadel ja sügisel sõita kuni pluss 10 kraadiga, kas siis sealt seljal olevatest võrkudest ei puhu külm tuul vastikult voodri vahele ja ei anna tunda seljal külma?
Vihmavooder sees annab ka tuulepidavuse aga ikkagi kas kuidagi jahe ei hakka, hea ikka jahedama ilmaga kui saab kõik avad kinni tirida. Vihma pdavuses need suurt rolli vast ei mängi kuna on seljal ja vihmavooder nagunii sees. Altenatiivina vaatasin seda jopet: http://www.bikeman.ee/lindstrands-lenox selle miinuseks oli see et Graffitil käib Outlast ja vihmavooder eraldi välja aga Lenoxil on outlast vihmavoodri küljes ja käib koos välja. Lenoxil on veel seljal pikad lukud ülevalt alla välja ja hinna poolest ka odavam aga häiriski see et Outlast on vihmavoodri küljes. Kas selle outlastiga kannatab soojemate ilmadega ka kuidagi sõita või on vaja ikka kõik lisa voodrid välja kiskuda ?

vast ikka graffiti kohta tahtsid küsida? :lol:
Kuni + 16 ilma voodrita on täiesti ok.
Kuskil, eriti veel seljapeal mina ei ole küll midagi jahedat kordagi tundnud.
Voodriga olen sõitnud kuni +9, oleks soovinud sellisel temperatuuril miskit soojemat nt. fliisi alla aga polnd käepärast.
Lausvihmas 2-3 tundi oli ka täiesti kuiv tunne veel, siis kiskus niiskeks.
Pean tunnistama, et ma ei olegi outlasti eraldi proovinud.
Mis aga puudutab seda läbipaistvust, siis mul on tunne, et see jope on kuidagi eriti smardilt tehtud, sest +25 kakkusin kõik kaenlaalused tuulutused lahti, sest see võrk mis läbi paistab, läbi ei puhu.
Kokkuvõttes see kahtlus/hirm jahedama ilmaga läbipuhumisest ei ole küll õigustatud.

Tervitustega Ando

sääreväristaja-Jawa 350(1967)-Moto Guzzi Breva V1100(2006)-BMWK1300R(2015)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”